Όλο και πιο έντονες οι σκέψεις για φινάλε δίχως κόσμο

Η αγωνιστική περίοδος στην Premier League θα ολοκληρωθεί ό,τι κι αν γίνει, ωστόσο, οι άνθρωποι των συλλόγων και της FA αρχίζουν και σκέφτονται όλο και πιο έντονα τη λύση της διεξαγωγής όλων των αγωνιστικών που απομένουν δίχως κόσμο στις εξέδρες των γηπέδων. 

Σύμφωνα με την Independent, ουδείς σκέφτηκε τη λύση της διακοπής της σεζόν και του πρόωρου φινάλε, ειδικά από τη στιγμή που το συμβόλαιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων είναι… χρυσό και επιβάλλει την επιστροφή περίπου 800.000 εκατομμυρίων σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

Αυτό που σκέφτονται οι ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας είναι να δώσουν προβάδισμα στην ιδέα της διεξαγωγής όλων των αγώνων που απομένουν κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να μην διατρέξει κίνδυνο η υγεία παικτών και προπονητών.

Και επιπλέον, να μην καθυστερήσει περισσότερο από τα τέλη Απρίλη η επανέναρξη της δράσης, ώστε να έχει και ο κόσμος κάτι να περιμένει και βοηθήσει στην ανάταση της ψυχολογίας αν παραμένουν ορισμένα μέτρα περιορισμών και πρόληψης κατά του Covid-19.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy