Αλλάζει την απόφαση η FIFA για τους διεθνείς

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η FIFA ενημερώνει για την απόφασή της να μην ισχύσει, για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, ο κανονισμός που υποχρεώνει τους συλλόγους να ελευθερώσουν τους παίκτες τους για υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Παράλληλα, η παγκόσμια συνομοσπονδία ποδοσφαίρου αναφέρει πως για να αποφευχθούν αχρείαστα ρίσκα, προτείνει όπως όλοι οι διεθνείς αγώνες που έχουν προγραμματιστεί γι’ αυτό το δίμηνο, να αναβληθούν μέχρι να μπορούν να διεξαχθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η τελική απόφαση, εντούτοις, για την αναβολή των αγώνων, εναπόκειται -όπως διευκρινίζει η FIFA- στους διοργανωτές των όποιων τουρνουά, ή στις εθνικές ομοσπονδίες όσον αφορά φιλικά μεταξύ εθνικών ομάδων.

Σημειώνεται πως η εθνική μας ομάδα των ανδρών έχει προγραμματισμένα δύο φιλικά στα τέλη του τρέχοντος μηνός, αμφότερα στο ΓΣΠ, στις 26/3 με το Λουξεμβούργο και στις 31/3 με τη Σουηδία.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα η ΚΟΠ ανακοίνωσε την αναβολή των προπονήσεων που ήταν προγραμματισμένες για τις επόμενες εβδομάδες για τις εθνικές μας ομάδες που δεν έχουν επίσημες υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει πως εξαιρείται, προς το παρόν τουλάχιστον, η εθνική γυναικών, που τον Απρίλιο αντιμετωπίζει σε επίσημους αγώνες τη Σκοτία (9/4) και τη Φινλανδία (14/4), εντός έδρας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy