Στο βωμό του χρήματος η ΥΓΕΙΑ!!!

Με όλο το σεβασμό προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και μπροστά στον κίνδυνο της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ που έχει αυτή τη στιγμή επίκεντρο της την Ευρώπη, θα τολμήσουμε να πούμε ότι τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν είναι ασύμμετρα και ΛΙΓΑ. Το κακό πρέπει να κτυπηθεί στη ρίζα του και αυτό δεν έγινε.

Τα σχολεία να είναι κλειστά αλλά οι επιχειρήσεις να παραμένουν ανοικτές και οι υπάλληλοι τους να θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ποιο το όφελος αν ένα παιδί δεν κολλήσει στο σχολείο του αλλά κολλήσει από τους γονείς του που είναι σε μια πολυπληθή επιχείρηση; Ποιο το νόημα οι μεγαλοβιομήχανοι να δουλεύουν για να μην χάσουν τα χρήματα τους αλλά οι μικροεπιχειρήσεις να έχουν το μέτρο των 74 ατόμων και να αποφασίζουν όπως ήδη αποφάσισαν πολλές να κλείσουν;

Λυπούμαστε κύριε Πρόεδρε και ευελπιστούμε να μην φτάσουμε στα επίπεδα Ιταλίας και Ελλάδας, έτσι ώστε να αναγκαστούμε όλο το νησί να μπει σε καραντίνα!

Οι αθλητικοί αγώνες αναβλήθηκαν, οι ψηλά αμειβόμενοι ποδοσφαιριστές και άλλοι αθλητές να μην κινδυνεύουν, αλλά ο απλός κοσμάκης των 500, 1000 ευρώ καθημερινά, να συναθροίζεται στη δουλειά του και να κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή!

Κύριε πρόεδρε δυστυχώς υποκύψατε στους βιομήχανους, παρά τις συμβουλές και προτροπές πολλών και ευελπιστούμε έστω και την υστάτη να το ξανασκεφτείτε και μην μπούμε σε αδιέξοδα άλλων χωρών γιατί τότε θα είναι αργά!!!

Ο ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy