Ανακοίνωση για το τουρνουά της Αγίας Νάπας

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοργανωτές του Τουρνουά της Αγίας Νάπας.

Αναλυτικά:

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού, οι διοργανωτές του AyiaNapaSoccerFestival επισημαίνουν:

1) Πρώτιστο μέλημα μας είναι και θα είναι η ασφάλεια και η υγεία των παιδιών που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση μας αλλά και όλων των υπόλοιπων παρευρισκόμενων, προπονητών, συνοδών και γονέων.

2) Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και την όλη κατάσταση όπως διαμορφώνεται καθημερινά.

3) Βρισκόμαστε σε στενή επαφή τόσο με τον Δήμο Αγίας Νάπας όσο και με άλλους αρμόδιους φορείς και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών.

4) Θα εφαρμόσουμε όλες τις αποφάσεις και θα ακολουθήσουμε τις κατευθύνσεις των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών και του Υπουργείου Υγείας.

Παράλληλα, λόγω του μεγέθους και της εμβέλειας της διοργάνωσης η οποία είναι προγραμματισμένη για την περίοδο 11-16 Απριλίου, δηλαδή μετά από έναν μήνα, συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας ώστε να είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε και πάλι τις χιλιάδες των παιδιών και γονέων, δίδοντας τους για 20η συνεχόμενη χρονιά την ευκαιρία άθλησης και διασκέδασης, μέσα από την συμμετοχή τους.

Ευχαριστούμε παράλληλα όλες τις ομάδες και ακαδημίες που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους με περίπου 320 ηλικιακές ομάδες και ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy