Ρίχνει… βόμβα για το μέλλον του Χάαλαντ ο πατέρας του

Εχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ντόρτμουντ, σκοράροντας κατά… ριπάς με αποτέλεσμα πολλές ομάδες από την υπόλοιπη Ευρώπη να «σφάζονται» για την περίπτωση του.

Ο νεαρός στράικερ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, έχοντας βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 12 φορές σε εννέα παιχνίδια με την Ντόρτμουντ.

Σίγουρα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου, καθώς διανύει το 19ο έτος της ηλικίας του και ήδη έχει αποδείξει πως το μέλλον του ανήκει.

Μπορεί λίγους μήνες νωρίτερα να έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, πηγαίνοντας στο πρωτάθλημα της Bundesliga για λογαριασμό των Βεσφαλών, ωστόσο ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο των μεγαλοθηρίων της Εύρωπης.

Ο πατέρας του Νορβηγού επιθετικού, Αλφ Ίνγκε Χάαλαντ δήλωσε πως ο γιος του εξετάζεται από πάρα πολλές ομάδες της Ευρώπης και ειδικά από συλλόγους της La Liga.

“Ο γιος μου συνδέεται με περισσότερες από 100 ομάδες. Αλλά είναι αλήθεια πως η La Liga είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα για τον Ερλινγκ, με σπουδαίες ομάδες. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει στην Ισπανία. Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy