Καυστική ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό στο οδόφραγμα

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα(29/2) πριν από λίγο οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα σχετικά με όσα διαδραματίστηκαν στο οδόφραγμα.

Αναλυτικά:

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 είναι υποχρεωμένος οχι μόνο να ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα της ομάδας μας αλλά και με κοινωνικά και πολιτικά θέματα που αφορούν την Κύπρο.

Φαίνεται ότι η μέριμνα για την διασφάλιση της υγείας των πολιτών της ελληνικής Κύπρου περνάει σε δεύτερη μοίρα, προηγούνται οπωσδήποτε ο καφές στα κατεχόμενα, ο ανεφοδιασμός βενζίνης στη μισή τιμή, η αγορά τσιγάρων, και φυσικά ή τσιπούρα και η πέστροφα.

Βλέπετε το τριήμερο προσφέρετε για μερικούς που εξυπηρετούνται τα προσωπικά τους συμφέροντα και το προσωρινό κλείσιμο τους έφερε αντίδραση.

Οι εικόνες που βλέπουμε να συμβαίνουν στο οδόφραγμα είναι η σημερινή κατάντια μερίδας του λαού και της κοινωνίας μας.

Η παρουσία της αστυνομίας για άλλη μια φορά σχεδόν ανύπαρκτη, ρίξανε εκεί πέντε νοματαίους σχεδόν σε ηλικία σύνταξης μαζί με δύο εθνοφρουρούς εκ τον οποίων ο ένας έχει τραυματιστεί από τους τουρκολάγνους διαμαρτυρόμενους που έσπασαν τα κιγκλιδώματα, και πέρασαν απέναντι. Ενώ αν ήταν διαμαρτυρόμενοι οπαδοί θα είχε τουλάχιστον τρεις διμοιρίες των ΜΜΑΔ έτοιμοι να παίξουν ξύλο για να βγάλουν το σύμπλεγμα που τους διακατέχει και τα εσώψυχα τους.

Υ.Γ ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

Υ. Γ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΑΝΆΜΕΣΑ ΜΑΣ

Υ.Γ. Καλό θα ΉΤΑΝ όσοι πέρασαν, να μείνουν για πάντα εκεί και να μην επιστρέψουν πίσω. Στον αγύριστο δωσίλογοι!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy