Ισπανοί αστυνομικοί έδωσαν πληροφορίες στις κυπριακές αρχές και κανείς δεν έκανε τίποτα

Ο δημοσιογράφος της “El Confidencial” που έβγαλε στην φόρα το θέμα με την υπόθεση Λαρένα, Χοσέ Μαρία Όλμο παραχώρησε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στο Νικόλα Ζαννέττο και είπε πολλά και σημαντικά.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η αστυνομία πήρε αυτές τις πληροφορίες ζωντανά καθώς όλο αυτό συνέβαινε και είδες πως όλα τα οποία λέγονταν τηλεφωνικώς από τους εμπλεκόμενους, έγιναν. Είναι αδύνατο να λάβεις αυτή την πληροφόρηση αν δεν έχεις δεσμούς με τη μαφία με επαφές που φτάνουν μέχρι τα πιο σημαντικά σωματεία στο νησί”.

“Συνδέονται σαν ένα δίκτυο. Κάποιος μπορεί να έχει δύο παίχτες,  άλλος ένα προπονητή,άλλο με ένα ιδιοκτήτη του σωματείου”.

“Η ισπανική αστυνομία δεν έχει την επαφή με τους ανθρώπους που έστηναν τα παιχνίδια στην Κύπρο. Γνωρίζουν όμως ότι συνέβαινε γιατί παρακολούθησαν τις τηλεοπτικές συζητήσεις μεταξύ του Ισπανού ποδοσφαιριστή στην Κύπρο με τις επαφές του εδώ στην Ισπανία. Γνωρίζουμε ότι οι Ισπανοί αστυνομικοί έδωσαν τις πληροφορίες στις κυπριακές αρχές πριν από ένα χρόνο και δεν γνωρίζουμε γιατί στην Κύπρο κανείς δεν έκανε τίποτα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy