Κατρακύλα στα τέσσερα!!!

Στο 7΄του ντέρμπι είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα, με τον Παπουλή να σουτάρει από πλάγια αλλά η μπάλα να περνά έξω, ενώ θα μπορούσε να δώσει πάσα στον Πέδρο. Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά και στο 10΄ο Μπένσοπ που έγινε κάτοχος της μπάλας έπιασε το γυριστό σουτ που κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ, που δεν έφερε κάτι. Στο 12΄ο Μολ έσωσε τον Απόλλωνα, όταν σε αντεπίθεση του ΑΠΟΕΛ ο επιθετικός βγήκε μόνος, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερη ευκαιρία στο 13΄αλλά η κεφαλιά που επιχείρησαν πέρασε άουτ.

Μετά και το πρώτο δεκαπεντάλεπτο δεν υπήρξε κάτι και μόλις συμπληρώθηκε το μισάωρο στο 31΄ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε με 1-0! Μετά και το γκολ των γηπεδούχων, ο Απόλλωνας προσπάθησε να ανασυνταχθεί αλλά όχι όπως θα ήθελε, ενώ η νευρικότητα διακατείχε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Χωρίς καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον ΑΠΟΕΛ να προηγείται με 1-0 σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.

 

Με δύο αλλαγές ξεκίνησε ο Απόλλωνας το δεύτερο ημίχρονο με τους Αγκίρε και Ματέι να μπαίνουν στη θέση των Βασιλείου και Ντένιτς. Στο 52΄είχαμε την πρώτη καλή φάση για τον Απόλλωνα με τον Πέδρο να γίνεται κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή που έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια. Στο 58΄έδιωξε σε κόρνερ ένα απευθείας φάουλ των γηπεδούχων που απάντησαν στην ευκαιρία του Απόλλωνα. Στο 64΄μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα που μετά από κόρνερ του Ματέι, ο Γιούστε στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 71΄ήρθε η ισοφάριση για τον Απόλλωνα με τον Σακέττι να πετυχαίνει μια φοβερή γκολάρα με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή. Μετά και την ισοφάριση το παιχνίδι άναψε για τα καλά με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στο 77΄ο Μολ ήταν σε εγρήγορση και με έξοδο έσωσε τους φιλοξενούμενους. Στη φάση αυτή ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έδειξε να τραυματίζετε. Στο 79΄έγινε η τρίτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Μπένσοπ.

Οι γηπεδούχοι πλέον προσπάθησαν να πιέσουν και είχαν κάποιες καλές στιγμές, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μολ για τον Απόλλωνα, συνέχιζε με πρόβλημα στο πόδι. Αν και τραυματισμένος έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του επιθετικού του ΑΠΟΕΛ στο 86΄, ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά τον Απόλλωνα. Νέα μεγάλη απόκρουση του Μολ στο 88΄σε απευθείας φάουλ του ΑΠΟΕΛ που πίεζε για το γκολ της νίκης. Στο 90΄ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους με τον Μολ αυτή τη φορά να μην μπορεί να κάνει την υπέρβαση και σ΄αυτή την ευκαιρία, αφού η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι. Στις καθυστερήσεις ήρθε και τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους αλλά και τέταρτο μετατρέποντας τη νίκη σε θρίαμβο με 4-1!

Δυστυχώς για τον Απόλλωνα κάποιοι προσπαθούσαν και το ήθελαν, ενώ κάποιοι άλλοι ήταν απόντες από τον αγώνα και δεν βοήθησαν καθόλου, με αποτέλεσμα οι “γαλάζιοι” να δεχθούν, παρά την όποια προσπάθεια την 4η διαδοχική ήττα με 4-1 και πλέον όλα να φαντάζουν θολά!!!

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy