Όσα ανέφερε ο Ντούσαν Κέρκεζ στη διάσκεψη Τύπου

Ο Ντούσαν Κέρκεζ παραχώρησε δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια. 

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Η Ομόνοια δείχνει ότι είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, σκοράρει αρκετά και δεν δέχεται πολλά γκολ. Χρειαζόμαστε πολύ πάθος, τρέξιμο και σκέψη μέσα στο γήπεδο. Στον αγώνα κυπέλλου δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ελπίζω ότι θα πάρουμε κάτι από αυτή την αναμέτρηση.

Όλοι είναι διαθέσιμοι αλλά πρέπει να περιμένουμε και την αυριανή προπόνηση για να είμαστε σίγουροι ποιοι θα είναι στην αποστολή.

Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της ΑΕΛ να έρθει να μας βοηθήσει. Είναι ένα ντέρμπι και χρειαζόμαστε τον κόσμο μαζί μας για να είναι μια ωραία Κυριακή”.

Η ρεβάνς με την ΑΕΚ. “Είναι φυσιολογικό να είναι στο μυαλό μας όμως πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα την ΑΕΚ και να επικεντρωθούμε στην Ομόνοια. Χρειαζόμαστε καλά αποτελέσματα στα επόμενα τρία παιχνίδια για να είμαστε στην πρώτη εξάδα. Δεν είναι εύκολο να ξεχάσουμε το κύπελλο αλλά πρέπει να το κάνουμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα την Κυριακή”.

Μπορεί να επηρεάσει το γεγονός ότι υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια; “Μπορεί, αλλά έχουμε αρκετούς παίκτες και είμαστε έτοιμοι από φυσικής κατάστασης. Υπάρχει και η εμπειρία της περσινής σεζόν που διαχειριστήκαμε και πρωτάθλημα και κύπελλο. Μόνο αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα δεν θα ρισκάρουμε. Όποιος είναι έτοιμος θα παίξει την Κυριακή”.

Η ΑΕΛ τα πάει καλά στο Τσίρειο αλλά δυσκολεύεται εκτός έδρας… “Είναι αλήθεια. Ίσως επειδή φέτος έχουμε περισσότερους νεαρούς στο ρόστερ μας. Είναι μέρος του παιχνιδιού και ελπίζω αυτό να αλλάξει αρχίζοντας από την Τετάρτη”.

Τι έγινε ακριβώς με την μεταγραφή Γουίλερ, αν το γνώριζε και επίσης αν υπήρχε ενδιαφέρον για Γιάκολις και Μακρή…“Για τον Γουίλερ σίγουρα ήξερα. Ήμασταν όλοι ταυτόχρονα απογοητευμένοι αλλά και ικανοποιημένοι γιατί ο σύλλογος πήρε μια πολύ καλή οικονομική ένεση που την χρειαζόταν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο να πάρουμε παίκτη για την θέση. Είμαστε τυχεροί που ο Αβραάμ τα πάει πολύ καλά και ετοιμάζουμε και ένα νεαρό που ελπίζουμε να γίνει όσο καλός όσο ο Γουίλερ. Για τον Γιάκολις δεν υπήρχε ποτέ θέμα να έρθει στην ΑΕΛ. Για την Μακρή υπήρχε ενδιαφέρον και το καλοκαίρι και τώρα αλλά το ΑΠΟΕΛ δεν ήθελε να τον αφήσει. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy