“Πάνω από 20 καταγγελίες και ακόμα οι προπονητές δεν μπήκαν στο παιχνίδι”

Την αποκάλυψη πως κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας έγιναν άλλες δύο καταγγελίες μέσω του «Red Button» έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM (104.0) ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ ανέφερε πως η ροή πληροφοριών είναι αυξανόμενη, όμως θα πρέπει η Αστυνομία να καταφέρει να στοχειοθετήσει υπόθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Φαίνεται ότι είναι συνεχής η ροή. Ήρθαν ακόμη δύο καταγγελίες σήμερα. Περιμένουμε μεγαλύτερη ροή αφού θα έχουν κωδικούς και οι προπονητές”.

Για ποιο αγώνα αφορούν οι καταγγελίες: «Δεν γνωρίζω. Είναι εμπιστευτικές οι πληροφορίες. Φαίνεται ότι αυτές οι καταγγελίες, δείχνουν κάποιες κατευθύνσεις. Το θέμα για την Αστυνομία είναι να καταφέρει να στοχειοθετήσει υπόθεση».

Για το ότι ο ΠΑΣΠ προειδοποίησε πολλές φορές τα μέλη του: «Είναι φυσιολογικό να εμπλέκονται ποδοσφαιριστές. Ο κύβο ερρίφθη. Όπως έστρωσε ο καθένας, ας κοιμηθεί. Είναι ευθύνη των ίδιων ποδοσφαιριστών που αν συμμετείχαν σε ένα έγκλημα ή απλά παρακολουθούσαν και δεν ενημέρωσαν, τότε είναι συνένοχοι. Αν αποδειχθεί ότι κάποιος είναι ένοχος, θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν».

Για το πόσες καταγγελίες έγιναν: «Μέχρι χθες ήταν πάνω από 20. Έχουμε ακόμα δύο σήμερα και αυξάνονται συνεχώς. Και ακόμη οι προπονητές δεν μπήκαν στο παιχνίδι».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy