Βρήκε τον “μάστορα” του ο Γιαννιώτας

Μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα οποία ο Ελλαδίτης επιθετικός του Απόλλωνα βοήθησε πάρα πολύ στις εγχώριες διοργανώσεις και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν είναι αυτός που ο κόσμος του Απόλλωνα θέλει και ούτε αυτό που ευελπιστούσε να δει στο γήπεδο.

Τον τελευταίο καιρό λίγο οι κλασσικές χαμένες ευκαιρίες, λίγο η νευρικότητα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο αλλά και όταν κριθεί ότι θα πρέπει να γίνει αλλαγή, αλλά και κάποιες «σπασμωδικές» κινήσεις του στο γήπεδο που δεν βοηθούν, δείχνουν ότι δεν έχει καθαρό μυαλό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση. “Χωρίο που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει”, λέει ο λαός και το ξέσπασμα του Γιαννιώτα ήταν κάτι που θα ερχόταν. Θυμίζουμε στο ντέρμπι με την ΑΕΛ το αντικανονικό φάουλ σε αντεπίθεση στον Αβραάμ από πίσω που θα μπορούσε να του στοιχίσει την κόκκινη κάρτα.

Μια κόκκινη κάρτα που εισέπραξε χθες(12/2) από τον γνωστό για τα αντιαπολλωνίστικα του αισθήματα διαιτητή Γιώργο Νικολάου. Το σπρώξιμο στον διαιτητή έφερε την απευθείας κόκκινη που συνεπάγεται δύο αγωνιστικές εκτός και αναμένεται η τιμωρία την οποία οι κανονισμοί προβλέπουν άλλες τρεις αγωνιστικές και αναλόγως τι θα γράψει ο Νικολάου στο φύλλο αγώνα, προβλέπονται μέχρι και μηνιαίοι αποκλεισμοί.

Κάποιος εκεί στον Απόλλωνα θα πρέπει να του τραβήξει το αυτί γιατί είναι την ομάδα του που τιμωρεί, δεν φτάνουν τα ατυχή αποτελέσματα και οι τρεις συνεχόμενες ήττες. Τώρα ίσως να είναι αργά αλλά “κάλλιο αργά παρά ποτέ”!!!

 

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy