Ήττα και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία

Με τον Απόλλωνα να μπαίνει δυνατά στον αγώνα και να προσπαθεί για ένα γρήγορο γκολ κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο. Οι «γαλάζιοι» είχαν δύο συνεχόμενα κόρνερ, ενώ σε ένα γύρισμα του Αγκίρε στην περιοχή η μπάλα αφού κόντραρε κτύπησε σε χέρι αμυντικού αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε κάτι. Το πρώτο 25λεπτο του αγώνα δεν είχε κάτι το αξιόλογο αφού η πίεση του Απόλλωνα δεν καρποφόρησε για ένα γκολ, με την Ε.Ν.Π να ισορροπεί τον αγώνα και να προσπαθεί κι αυτή με τη σειρά της να απειλήσει. Στο 28΄η Ε.Ν.Π έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μολ να αποκρούει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 31΄ο Παπουλής έβγαινε μόνος από δεξιά αλλά ο επόπτης τον σταμάτησε λανθασμένα ως οφσάιντ. Στο 37΄ήρθε η πρώτη φάση για τον Απόλλωνα με τον Παπουλή να πλασάρει με τη μπάλα να περνά όμως άουτ. Στο 43΄είχαμε την τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Πέδρο να δίνει έτοιμο γκολ στον Παπουλή που κατάφερε να το χάσει. Μετά και το 40΄ο Απόλλωνας εξάσκησε και πάλι μεγάλη πίεση στον αντίπαλο προσπαθώντας να βάλει ένα γκολ πριν το ημίχρονο, κερδίζοντας απανωτά κόρνερ.

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στο ένα λεπτό των καθυστερήσεων ο Ματέι δοκίμασε ένα σουτ που ήταν όμως άστοχο. Αξιοσημείωτο του πρώτου ημιχρόνου τα 12 κόρνερ των «γαλάζιων» έναντι ενός του αντιπάλου!

Το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης κύλησε με τον Απόλλωνα να θέλει να γίνει απειλητικός αλλά οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν σωστά στην αμυντική τους γραμμή. Ένα σουτ του Μπένσοπ και ένα του Ντένιτς σε στάθηκαν δυνατά για να απειλήσουν τον τερματοφύλακα. Στο 57΄έγινε η πρώτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον νεοφερμένο Ρόσκοπφ να μπαίνει στη θέση του Ματέι. Στο 58΄μετά από κόρνερ πρώτα ο Ενσούε και στη συνέχεια ο Μπένσοπ δεν βρήκαν τη μπάλα για να την σπρώξουν στα δίκτυα.

Στο 60΄ο Ρόσκοπφ έβγαινε μόνος αλλά ο αμυντικός της Ε.Ν.Π τον πρόλαβε και του τσίμπησε τη μπάλα την τελευταία στιγμή. Στο 63΄ο Πέδρο για τον Απόλλωνα δέχθηκε την κίτρινη κάρτα σε αντικανονικό μαρκάρισμα. Αφού ο ρυθμός του αγώνα έπεσε για λίγο στο 67΄είχαμε ένα σουτ του Ντένιτς που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 71΄μετά από πίεση οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την πίεση τους με ένα σουτ του Ντένιτς που ήταν εύκολο για τον τερματοφύλακας.

Στο 72΄ήρθε η ψυχρολουσία για τον Απόλλωνα με την Ε.Ν.Π να σκοράρει και να κάνει τα πράγματα για τους γηπεδούχους εξαιρετικά δύσκολα. Στο 73΄ο Περέιρα πήρε τη θέση του Ντένιτς με τον Απόλλωνα να πραγματοποιεί τη δεύτερη του αλλαγή. Ένα σουτ του Περέιρα στο 77΄ήταν πολύ άστοχο για να απειλήσει. Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Μπένσοπ να προλαβαίνει τον τερματοφύλακα αλλά η κεφαλιά του να περνά άουτ. Στο 80΄τρίτη αλλαγή με τον Πίττα να παίρνει τη θέση του Χάμπου.

Οι “γαλάζιοι” πλέον στο τελευταίο δεκάλεπτο βγήκαν σχεδόν όλοι μπροστά αλλά η πίεση δεν έφερνε αποτέλεσμα, ενώ στο 83΄ο Παπουλής στάθηκε και πάλι άτυχος καθώς το γύρισμα του δεν ήταν καλό. Χωρίς κάτι το αξιόλογο για τους γηπεδούχους τα τελευταία λεπτά. Στα λεπτά των καθυστερήσεων είχαμε μια ευκαιρία με τον Ενσούε για τον Απόλλωνα χωρίς και πάλι αποτέλεσμα. Ένα φάουλ στο φινάλε δεν έφερε κάτι.

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλωνας να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των πρωτοπόρων και δέχθηκε δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Ε.Ν.Π, αυτή τη φορά με 0-1, με αποτέλεσμα να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy