Ο Ολυμπιακός θα στείλει κόσμο στο “τρελάδικο”

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 72-59

Η κατήφεια ήταν εμφανέστατη πριν το τζάμπολ του αγώνα στο ΣΕΦ. Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού και του χειρουργείου για τον Βασίλη Σπανούλη άφησε τον αρχηγό του Ολυμπιακού εκτός μάχης μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά οι «μισοί» Πειραιώτες, που αγωνίστηκαν επίσης χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη, Βασίλη Χαραλαμπόυλο και Τέιλορ Ρότσεστι, δεν είχαν καμία διάθεση να αφήσουν το ματς με την ΤΣΣΚΑ στην… τύχη του.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να αφήσουν κάθε σταγόνα του ιδρώτα τους στο παρκέ και έκαναν πραγματική κατάθεση ψυχής, πραγματοποιώντας μία φανταστική εμφάνιση που έφερε και μία ακόμα σπουδαία νίκη απέναντι στους Ρώσους (72-59). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κυριάρχησε απόλυτα, έβγαλε εκτός ρυθμού κάθε όπλο των φιλοξενούμενων και ανέβηκε στο 10-14, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες για την οκτάδα.

Τεράστια εμφάνιση από τον ΜVP Κώστα Παπανικολάου, που έκανε τα πάντα σε άμυνα και επίθεση, σπουδαίες βοήθειες για τους νικητές, που έπαιξαν ουσιαστικά με οκτώ παίκτες, έδωσαν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μπράντον Πολ και Όγκουστιν Ρούμπιτ.

sdna

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy