“Μένουν τέσσερα παιχνίδια, βλέπουμε το καθένα ξεχωριστά”

Συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι κόντρα στην Πάφο για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος παρέθεσε σήμερα(7/2) ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Μηνάς Αντώνιου.

Διαβάστε τι ανέφερε:

 

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: “Το ντέρμπι είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα παιχνίδια, υπάρχει πολύς συναισθηματισμός. Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου, δουλεύουν πολύ σοβαρά και ξέχασαν ήδη το ντέρμπι”.

Για τη μάχη της εξάδας: “Μένουν τέσσερα παιχνίδια. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πριν την ΑΕΚ είπα ότι εξαρτάται από εμάς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με την Πάφο, να μη σκεφτόμαστε τίποτα άλλο”.

Μηνάς Αντωνίου:

“Πήραμε μια μεγάλη νίκη με τον Απόλλωνα. Τώρα έχουμε έναν διαφορετικό αντίπαλο. Για να έχει αξία η νίκη με τον Απόλλωνα πρέπει να συνεχίσουμε με την Πάφο. Θα πάμε συγκεντρωμένοι. Μένουν τέσσερις τελικοί για να μπούμε στην εξάδα. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να μας βοηθήσει στο γήπεδο όπως μας βοήθησαν με τον Απόλλωνα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy