Εκτός έδρας ο Απόλλωνας, υποδέχεται την Ε.Ν.Π η ΑΕΛ

Σημαντικά παιχνίδια έχει το μενού της 20ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League, με τον Απόλλωνα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΠΟΠ, ενώ η ΑΕΛ να υποδέχεται το Ε.Ν.Π.

Αναλυτικά: 

ΑΠΟΠ – Απόλλων

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 – 19:30

Στην Πάφο ο ΑΠΟΠ θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους». Η ομάδα της Πάφου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πετύχει την δεύτερη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη το συγκρότημα του Αντώνη Κωνσταντινίδη που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας 12 νίκες σε 17 αγώνες. Η ομάδα της Λεμεσού θέλει την νίκη ώστε να εδραιωθεί στην 3η θέση του πίνακα.

ΕΚΑ ΑΕΛ – Ε.Ν. Παραλιμνίου

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 – 15:00

Στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» η ΕΚΑ ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Η ομάδα της Λεμεσού μετράει τέσσερις νίκες μέχρι στιγμής και θέλει να πετύχει την εντός έδρας νίκη για να διεκδικήσει μία πιο υψηλή θέση στην βαθμολογία στην συνέχεια. Από την άλλη η ΕΝΠ θέλει να φύγει με την νίκη από τη Λεμεσό, αφού έχει ως στόχο την κατάληψη της 4ης θέσης μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy