Στον τελικό η ομάδα Apollon Esports

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της θα διεκδικήσει η ομάδα μας Apollon Esports η οποία προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου VGL αφού επικράτησε με συνολικό σκορ 5-2 της πρωταθλήτριας AekEsports στις δύο αναμετρήσεις της ημιτελικής φάση του κυπέλλου.

Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη (06/02) στις 23:15, και θα έχει Κυπριακό στοιχείο αφού η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον περσινό νικητή της διοργάνωσης ApoelEsports!

H αναμέτρηση θα προβληθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της VGL e-Sports στο Youtube την οποία θα περιγράφουν Έλληνες σχολιαστές.

🎮🏆 #CupFinal | PROMO | Apollon Esports v Apoel Esports

🎮🏆 #CupFinal | Στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου του #VGL θα αναμετρηθεί απόψε στις 23:05 (23:20 επαναληπτικός) η ομάδα #ApollonEsports κόντρα στον #ApoelEsports.Στην πρώτη της παρουσία σε μεγάλο τελικό θα επιδιώξει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της.Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας από την πρώτη συμμετοχή της στον μαγικό κόσμο των #eSports εξασφάλισε και την συμμετοχή της στο #eChampionsLeague τη νέα αγωνιστική περίοδο!🖥 H αναμέτρηση θα προβληθέι ζωντανά από το επίσημο κανάλι της VGL e-Sports στο #Youtube την οποία θα περιγράφουν Έλληνες σχολιαστές.👉 https://bit.ly/2O0egI7.🤝 Επίσημος χορηγός ομάδας #eSports: Stoiximan Cyprus#ApollonFC #WeAreApollon #FIFA20 #PS4 #Cup

Geplaatst door Apollon FC op Donderdag 6 februari 2020

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy