Η “μάχη” του Απόλλωνα για το πρωτάθλημα

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, και η “μάχη” για το ποιά  ομάδα θα έχει καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία ενόψει της τελικής φάσης, και συνάμα προβάδισμα για τον “τίτλο” αναμένεται μεγάλη.

Η Ανόρθωση με 40 βαθμούς είναι πρωτοπόρος ,ακολουθεί η Ομόνοια με 38, ο ΑΠΟΕΛ που έχει 35 βρίσκεται στην τρίτη θέση και στην τέταρτη ο Απόλλωνας με 32, αλλά με αγώνα λιγότερο καθώς εκκρεμεί ο διακοπέντας αγώνας του με την Πάφος FC τον οποίο θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη(12/2).

Θεωρητικά πιο εύκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος έχει η πρωτοπόρος Ανόρθωση ενώ το πιο δύσκολο έχει ο ΑΠΟΕΛ. Ισορροπημένο του Απόλλωνα και της Ομόνοιας.

Εδώ το πρόγραμμα των ομάδων:

Ανόρθωση 1η 40β.

Ολυμπιακός – Ανόρθωση

Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα

Εθνικός Άχνας – Ανόρθωση

Ανόρθωση – ΑΕΚ

Ομόνοια 2η 38β.

Ομόνοια – Εθνικός Άχνας

ΑΕΛ – Ομόνοια

Ομόνοια – ΕΝΠ

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

ΑΠΟΕΛ 3η 35β.

ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων

Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια

Απόλλων 4η 32β.

Απόλλων – ΕΝΠ

*Πάφος FC – Απόλλων(διακοπέντας)

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων

Απόλλων – Δόξα

Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων

Ο Απόλλωνας έχει την ευκαιρία απο τον αγώνα με την ΕΝΠ την Κυριακή(9/2) να επανέλθει στις νίκες. Πέραν του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι στα μέτρα του, πρέπει να τα κερδίσει για να εκμεταλλευτεί τυχον απώλειες των υπολοίπων και να πλησιάσει στην κορυφή.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy