“Η μία περίπτωση είναι του Ροσκόπφ”

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε σήμερα(31/1) στην εκπομπή «κάνε παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονισήφορο Στάυρου, ο εκπρόσωπος Τύπου των «κυανόλευκων» της Λεμεσού Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αρχικά για το ντέρμπι με την ΑΕΛ:

« Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, παραδοσιακό ντέρμπι της Λεμεσού. Πάντα είναι αμφίρροπα παιχνίδια, που δεν καθορίζονται βάση της αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων. Καθορίζονται από το πάθος και από το ποιος το θέλει παραπάνω. Προετοιμαζόμαστε για το ματς, ένα ματς που δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα, σου δίνει τρεις βαθμούς όπως τα υπόλοιπα. Υπάρχει ηρεμία και διαχείριση συναισθημάτων, λες και τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε με καθαρό μυαλό»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

« Ο Μάρκοβιτς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, καθώς έμεινε εκτός εκγύμνασης για αρκετό χρόνο. Θέλουμε την ήπια μετάβαση του στις προπονήσεις. Ο Γιούστε είναι στην Ισπανία. Θεωρούμε ότι ο Φακούντο θα είναι στη αποστολή»

Για τα μεταγραφικά:

« Θα είναι για ποδοσφαιριστή κάτω των 22. Εξετάζονται δύο περιπτώσεις. Στις επόμενες ώρες θα κριθεί. Η μία περίπτωση είναι του Ροσκόβ».

Για τους 3 νέους:

« Το πρώτο δείγμα είναι θετικό. Ωστόσο ακόμα είναι γρήγορα, πρέπει να υπάρξει διάρκεια στην απόδοση τους για να μιλάμε για επιτυχία. Σίγουρα είναι θετικό να βλέπεις τους νεοφερμένους να σκοράρουν και να δίνουν ασίστ. Δείχνουν ότι έχουν μπει στο πετσί της ομάδας. Εμείς βλέπουμε το τι θα γίνει στο τέλος του χρόνου»

Για τους ξένους διαιτητές:

« Είναι θέματα τα οποία εκφράστηκαν μέσω του κ. Γλυκή. Δεν θα προβώ σε τοποθέτηση. Ευελπιστούμε ότι θα ηρεμίσουν οι τόνοι από όλους, για να δούμε πως θα βγει η χρονιά. Είναι φυσιολογικό να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα σου. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι»

Για τον κόσμο:

« Μην περιμένετε τον κόσμο που είχε προ δεκαετίας. Δεν υπάρχει ο παλμός και η ένταση που υπήρχε παλιά, ωστόσο ελπίζουμε να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy