Με δύο νίκες πήρε την πρόκριση!

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του επαναληπτικού με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιέσουν τον Απόλλωνα και να έχουν μια υποψία για ευκαιρία στο 4΄. Στο 15΄η ομάδα του ΑΠΟΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει κάτι που δεν κατάφερε, αφού η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 20΄μετά από κόρνερ οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 25΄μετά από μια ωραία αντεπίθεση του Απόλλωνα, ο Γκάκπε μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Παπουλή που δεν λάθεψε και έκανε το 0-1! Στο 28΄ ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η κεφαλιά πέρασε έξω.

Στο 31΄οι «γαλάζιοι» είχαν καλή προϋπόθεση για δεύτερο γκολ, όμως την σπατάλησαν, ενώ στο 35΄τρία διαδοχικά σουτ από τους γηπεδούχους κόντραραν σε ποδοσφαιριστές στην περιοχή. Κάτι που έγινε και στο 38΄ με το σουτ από τους γηπεδούχους να κοντράρει και να αποκρούεται από τους αμυντικούς του Απόλλωνα. Στο 45 ένα σουτ του Ενσούε πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ανέκτησαν πλέον τα ηνία του αγώνα και χωρίς να απειληθούν ολοκλήρωσαν το ημίχρονο μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων προηγούμενοι με σημαντικό προβάδισμα σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε ο Απόλλωνας με τους «γαλάζιους» όμως να είναι επικίνδυνοι. Στο 53΄τρομερή ντρίμπλα από τον Ενσούε πάνω στη γραμμή του κόρνερ που έδωσε σχεδόν έτοιμο γκολ στον Γκακπέ ο οποίος δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα να χαθεί μεγάλη ευκαιρία. Στο 60΄ο Μολ έπιασε για πρώτη φορά τη μπάλα μετά από χλιαρό σουτ του αντιπάλου. Στο 64΄έγινε η πρώτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Γιαννιώτα να παίρνει τη θέση του σκόρερ Παπουλή. Στο 68΄ο νεοεισερχόμενος Γιαννιώτας μπήκε απειλητικά στην περιοχή, όμως έκανε τη χειρότερη επιλογή καθώς ούτε πάσα βγήκε, ούτε ο ίδιος τέλειωσε τη φάση.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα κρατούσαν σχετικά εύκολα τα υπέρ τους δεδομένα και όποτε έβρισκαν την ευκαιρία έβγαιναν στην επίθεση και γίνονταν απειλητικοί. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν και μέσα σε ένα δίλεπτο κέρδισαν δύο κόρνερ, ενώ στο 76΄ο Μολ έκανε την απόκρουση του αγώνα αποσοβώντας σίγουρο γκολ για την ομάδα του. Στο 79΄ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους που όταν μετά από σέντρα στην περιοχή, η άμυνα του Απόλλωνα δεν αντέδρασε σωστά. Στο 80΄και μετά από το γκολ του ΑΠΟΕΛ έγινε η δεύτερη αλλαγή για τους “γαλάζιους” με τον Πίττα να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Γκακπέ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να πιέζουν για δεύτερο γκολ με την άμυνα όμως των “γαλάζιων” να ανταποκρίνεται και να μην έχει κινδυνεύσει μέχρι και το 87΄. Στο 89΄ο Αγκίρε πέρασε έξω με τον Βασιλείου να παίρνει τη θέση του. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων με το ΑΠΟΕΛ να προσπαθεί και τον Απόλλωνα να αμύνεται. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Πίττας έκανε το 1-2 σε αντεπίθεση και εκεί όλα τέλειωσαν με τον Απόλλωνα να παίρνει δεύτερη νίκη και την πρόκριση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy