Ερωτευμένος με την Λίβερπουλ ο Μανέ

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του που αγωνίζεται στην Λίβερπουλ ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος με δηλώσεις του -στις οποίες έμπλεξε το εγκώμιο των οπαδών της ομάδας του- έκοψε τη… φόρα σε υποψήφιους ενδιαφερόμενους για το πρόσωπό του.

«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι αυτού του κλαμπ, αυτής της οικογένειας. Είναι δύσκολο να σας περιγράψω πόσο ευτυχισμένος είμαι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σενεγαλέζος άσος των «κόκκινων» στο «Complex».

Το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών κλαμπ. Ένα απ’ αυτά ήταν και η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν φαίνεται, όμως, κάτι τέτοιο να επηρεάζει τον Μανέ, ο οποίος νιώθει ευτυχισμένος στην Λίβερπουλ. Καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία των εν λόγω συναισθημάτων του διαδραματίζουν οι οπαδοί του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

«Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή τους. Δίνουν σ’ όλη την ομάδα ώθηση, που μας κρατάει “πεινασμένους” για να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι», κατέληξε ο 27χρονος εξτρέμ.

Ο Σαντιό Μανέ ρωτήθηκε και για το «οικογενειακό θέμα» που έχει δημιουργηθεί μεταξύ αυτού και του Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος… γκρινιάζει που ο πρώτος του αντιγράφει τους πανηγυρισμούς! «Είναι δύσκολο για κάποιον στο ρόστερ να διατηρήσει ως δικό του έναν πανηγυρισμό, αφού όλοι μας σκοράρουμε πολύ. Θα συνεχίσω να το κάνω!», απάντησε με δόση χιούμορ αλλά και ειλικρίνειας ο Σενεγαλέζος άσος των Πρωταθλητών Ευρώπης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy