Αλλάζει ο νόμος δεν πέφτουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την απόφαση-σκάνδαλο της ΕΕΑ που «φέρει» την υπογραφή του Λευτέρη Αυγενάκη και ο πρωθυπουργός μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, «αναγκάστηκε» να ανακοινώσει πως η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην υπάρχουν εξοντωτικές ποινές στις ποδοσφαιρικές ομάδες, με αφορμή βεβαίως την απόφαση για τον υποβιβασμό των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Επί της ουσίας, η Κυβέρνηση ξεκαθαρίζει πως δεν θα υπάρχει η κύρωση του υποβιβασμού, κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Μετά από το σάλο που ξέσπασε και τα ομαδικά πυρά κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, στην ενημέρωσή του προς τους πολιτικούς συντάκτες, παραδέχθηκε ότι η εισήγηση-σκάνδαλο της ΕΕΑ για υποβιβασμό των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης είναι λανθασμένη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy