Με αμφισβητούμενα πέναλτι ηττήθηκε στην ΑΡΕΝΑ!

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι στην Λάρνακα απέναντι στην ΑΕΛ με 3-1. Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους με δυο εύστοχα πέναλτι του Τρισκόφσκι και ένα γκολ του Ακοράν πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην μάχη που κάνει για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο ρυθμός αλλά και η ποιότητα του αγώνα ήταν κάτω το μετρίου με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να μην μπορούν να φτιάξουν ευκαιρίες. Η ΑΕΛ έφερε το παιχνίδι στα ίσια πέντε λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου αφού ο Αγκάνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μαέ στο πρώτο δοκάρι έκανε το τακουνάκι, στέλνοντας την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι εκεί που ο Χουράδο από κοντά νίκησε τον Τόνιο.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους κέρδισε και δεύτερο πέναλτι. Ο Λούκας Σωτηρίου υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Κυριάκου στον Τάντι, χωρίς ωστόσο να δικαιώνουν οι επαναληπτικές προβολές τον Κύπριο ρεφ. Ο Ιβάν Τρισκόφσκι στήθηκε για δέκατη φορά την φετινή περίοδο πίσω από την άσπρη βούλα…και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Βοζίνια.

Το παιχνίδι τελείωσε στο 77΄ όταν ο Ακοράν με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή…έγραψε το τελικό 3-1.


Οι εντεκάδες:

ΑΕΚ: Τόνιο, Θάντι, Γκονζάλες, Ιωάννου, Σάστρε, Πλάνας, Τρουγιόλς, Χέφελ, Φιόλιτς (46’Καζανόβας), Τέτε, Τρισκόφσκι (66’Ακοράν).

ΑΕΛ: Βοζίνια, Α. Τεϊξέιρα, Γκαστανάγια, Μεντόγιεβιτς, Αβραάμ, Μαέ, Αγκάνοβιτς, Γκοντάλ (57’Ράσο), Χουράδο, Κυριάκου (78’Νιλς), Γουήλερ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Θάντι, Σάστρε, Τέτε / Χουράδο, Α. Τεϊξέιρα (3η).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy