“Δεν μπορώ να πω στους παίκτες να αγωνίζονται και να μην ακουμπούν κανένα γιατί μπορεί να δοθεί πέναλτι”

Διαβάστε τι δ’ηλωσε ο Ντούσαν Κέρκεζ μετά το τέλος του σημερινού(25/1) αγώνα κόντρα  στην ΑΕΚ.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον Ηλία για τη νίκη απόψε. Κάθε παιχνίδι το κάθε μας λάθος το πληρώνουμε, είναι απίστευτο που κάθε λάθος πρέπει να πληρώνουμε τα λάθη μας. Μετά το πρώτο γκολ ελέγχαμε και ήμασταν πολύ καλοί. Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, δεν με απασχολεί αν είναι πέναλτι ή όχι, αλλά δεν είναι εύκολο για τους παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο αλλά δεν μπορώ να πω στους παίκτες να αγωνίζονται και να μην ακουμπούν κανένα γιατί μπορεί να δοθεί πέναλτι. Μετά το δεύτερο γκολ γίναμε πιο επικίνδυνοι, προσπάθησαν οι παίκτες δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος, πρέπει να δουλέψουμε έχει πέντε ακόμη αγώνες και θα συνεχίσουμε.

«Δεν ξέρω τι να πω για τον κόσμο. Ήμουν παίκτης και είχε πολλή κόσμο, και ξέρω τι σημαίνει. Θυμάμαι πέρσι που κερδίσαμε το κύπελλο, δεν ξέρω τι να πω».

Αν δεν μπει η ΑΕΛ εξάδα θα είναι αποτυχία: «Ξέρετε από το καλοκαίρι τι προβλήματα είχαμε. Πόσα προβλήματα χάσαμε για λάθη που δεν ήταν δικά μας. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Δόξα, Ομόνοια, δεν θέλω να πω πολλά, αλλά Θα είμαστε στην πρώτη τριάδα. Εγώ μπορεί να χάσω την δουλειά μου, οι παίκτες χάνουν τα μπόνους, μπορούμε να μην πάμε Ευρώπη, αλλά πως γίνεται. Αν ήταν 1-2 λάθη το καταλαβαίνω, τόσα παιχνίδια και να είσαι η Μπαρτσελόνα δεν μπορείς. Δεν ξέρω γιατί γίνεται στην ΑΕΛ, ίσως γιατί δεν έχουμε οπαδούς, ίσως γιατί νομίζουν δεν είμαστε δυνατοί. Ίσως είναι ανθρώπινα λάθη. Οι προπονητές στην Κύπρο δεν προστατεύονται οι προπονητές από κανένα και σε τίποτα. Γυρίστε πίσω και δείτε πόσοι προπονητές έχουν αλλάξει. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΑΕΚ γιατί μετακίνησε κάποιους οπαδούς πίσω από τον πάγκο που την προηγούμενη φορά δημιούργησαν κάποια προβλήματα και αυτή την φορά δεν έχει συμβεί».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy