Έξι χρόνια πρώτος σε ασίστ…

Για τον Ζοάο Πέδρο, η φετινή χρονιά θεωρούμε πως ήταν η χειρότερη του από πλευράς απόδοσης στα έξι χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα του Απόλλωνα.

Ας μην ξεχνάμε ότι πλέον βαδίζει στα 35 του χρόνια κάτι που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα όπως και η θέση που απαιτεί πολλά τρεξίματα και ισορροπία σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ζοάο Πέδρο στα 6 χρόνια παρουσίας του στον Απόλλωνα αγωνίστηκε σε 249 αγώνες δηλαδή αγωνιζόταν μέσο όρο σε 42 αγώνες κάθε σεζόν! Εντούτοις λίγοι θα γνωρίζουν ότι ο Ζοάο Πέδρο φέτος, ήταν μαζί με τον Λέζιακς, ο πρώτος σε ασίστ στο θεσμό του πρωταθλήματος με 12!!!

Αξίζει να αναφερθεί ότι και στα έξι χρόνια παρουσίας του στον Απόλλωνα και στις έξι χρονιές αναδείχτηκε πρώτος ποδοσφαιριστής των “γαλάζιων” του σε ασίστ! Το μέλλον του στον Απόλλωνα θα κριθεί από τον νεο προπονητή που θα έρθει και κατά πόσο θα κρίνει ότι ο Πέδρο μπορεί να ανταποκριθεί στο πλάνο του.

ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy