Ενδιαφέρον για Jaime Romero από Απόλλωνα

Στο στόχαστρο του Απόλλωνα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Καλοκαιριού βρίσκεται ο 30χρονος Ισπανός μέσος Χαϊμέ Ρομέρο της Καραμπάχ, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της χώρας «Αzerisport.com».

Πρόκειται για 30χρονο ακραίο επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται στην Καραμπάχ τον τελευταίο 1,5 χρόνο, με την φανέλα της οποίας μετρά 9 γκολ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ την περσινή περίοδο. Έχει αγωνιστεί επίσης στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κόρδομπα, Ρεάλ Σαραγόσα, Αλμπαθέτε, Γρανάδα, Οσασούνα, Λούγκο στην χώρα του, ενώ έχει περάσει και από Ιταλία (Ουντινέζε, Μπάρι) και Τουρκία (Όρντουσπορ).

Οι “γαλάζιοι”, όπως αναφέρεται σε αυτό, σε περίπτωση που κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα και εξασφαλίσουν εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, το ερχόμενο Καλοκαίρι θα κινηθούν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

«Ο Απόλλων της Κύπρου στοχεύει σε άλλον έναν παίκτη της Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με το “Azerisport.com” οι Κύπριοι, οι οποίοι υπέγραψαν πρόσφατα τον αμυντικό Ντόναλντ Γκεριέ, παρακολουθούν τον Ισπανό εξτρέμ της Καραμπάχ, Χάιμε Ρομέρο. Ο Απόλλων παλεύει για να εξασφαλίσει πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ την κατάκτηση του πρωταθλήματος για να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ, και αν συμβεί αυτό, ο σύλλογος θα στραφεί για συνομιλίες με τον Ρομέρο», τονίζεται.

Δείτε το δημοσίευμα: https://www.azerisport.com/football/20210209125809646.html

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy