Νίκες για Ανόρθωση και Ομόνοια, το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Ανόρθωση και Ομόνοια προχώρησαν με νίκες στους δύο πρώτους αγώνες της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, η Ανόρθωση νίκησε με 1-0 την Πάφο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και με 30 βαθμούς πέρασε στην πρώτη θέση, έχοντας όμως δύο αγώνες περισσότερους από ΑΕΛ (29 βαθμοί) και Απόλλωνα (27 βαθμοί). Η Πάφος έμεινε στην 7η θέση με 20 βαθμούς.

Το τέρμα που καθόρισε το αποτέλεσμα, το πέτυχε ο Μαρκάσα στο 65ο λεπτό.

Δείτε τα στιγμιότυπα: https://www.cfa.com.cy/Gr/videos/2323

Εντυπωσιακό πέρασμα της Ομόνοιας από την έδρα της Καρμιώτισσας, το “Στέλιος Κυριακίδης” στην Πάφο, αφού τη νίκησε με 5-1. Η Ομόνοια έπιασε την ΑΕΚ στην 4η θέση με 26 βαθμούς ενώ η Καρμιώτισσα έμεινε στη 12η θέση με 11 βαθμούς.

Πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές σκόραραν για την Ομόνοια. Ο Ασαντέ στο 7′ και ο Παπουλής στο 38′ διαμόρφωσαν το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σκόραραν οι Τζιωνής (51′), Τιάγκο (55′) και Κούσουλος (82′). Ο Καπαρτής μείωσε σε 5-1 για την Καρμιώτισσα στο 88′.

Στο 4′ ο Παπουλής αστόχησε σε πέναλτι για την Ομόνοια.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: https://www.cfa.com.cy/Gr/videos/2324

Στη 15η αγωνιστική θα διεξαχθούν μόνο πέντε αγώνες αφού, έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου βάσει του Ποδοσφαιρικού Πρωτοκόλλου ΚΟΠ για τον Covid-19.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου
16:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ (Cytavision)

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 
16:00 Απόλλων – Ερμής (Cytavision)
18:00 Εθνικός Άχνας – Δόξα (Cytavision)

can.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy