Προβάδισμα πρόκρισης και επιστροφή στις νίκες!

Πολύ δυνατά μπήκε ο Απόλλωνας στον αγώνα  και στο 6΄έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από σέντρα του Βασιλείου ο Περέιρα πήρε την κεφαλιά που έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Εθνικού. Στο 7΄ ο Χάμπος μετά από κόρνερ κατάφερε να χάσει σίγουρο γκολ, ενώ στο 10΄ο Περέιρα μόνος στην περιοχή δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε δίνοντας στον τερματοφύλακα την ευκαιρία να αποκρούσει.

Στο 15΄μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Εθνικού ο Μπένσοπ έβαλε την κόντρα και αφού έγινε κάτοχος έστειλε τη σέντρα στον Περέιρα που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 18΄ο Εθνικός προσπάθησε να απαντήσει αλλά ένα σουτ που έγινε πέρασε άουτ. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έριξαν ρυθμό με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν μέτρα και να προσπαθούν να επιτεθούν έχοντας ακόμα ένα σουτ που απέκρουσε εύκολα ο Δημητρίου.

Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο και μετά το πέρας του ενός λεπτού καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου που βρήκε τους «γαλάζιους» να προηγούνται με 1-0.

Το δεκάλεπτο της επανάληψης ολοκληρώθηκε με γκολ για τον Απόλλωνα, όταν ο Πίττας μετά από ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπένσοπ που έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα στο 55΄. Στο 63΄έγινε η πρώτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Ντένιτς να παίρνει τη θέση του Σακέττι, ο οποίος ήταν κιτρινισμένος. Στο 66΄οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν αλλά ο Γιούστε έσωσε πάνω στη γραμμή τον Απόλλωνα από βέβαιη παραβίαση.

Η δεύτερη αλλαγή για τον Απόλλωνα έγινε στο 70΄με τον Παπουλή να μπαίνει στη θέση του Ματέι. Στο 75΄ο Πίττας προσπάθησε να αιφνιδιάσει με ξαφνικό σουτ από πλάγια αλλά δεν τα κατάφερε. Νέα ευκαιρία με τον Πίττα στο 77΄που έστειλε με πλασέ τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Εθνικού. Στο 80΄σε μια φάση που θα συζητηθεί ο Εθνικός πέτυχε γκολ, ο επόπτης το ακύρωσε ως οφσάιντ, ο διαιτητής πήρε τη φάση πάνω του δίνοντας γκολ και στη συνέχεια το ακύρωσε και πάλι.

Στο 85΄έγινε και η τρίτη αλλαγή για τον Απόλλωνα με τον Σαρδινέρο να μπαίνει στη θέση του Μπένσοπ που φάνηκε να τραυματίζεται. Τα λεπτά καθυστερήσεων που κρατήθηκαν ήταν έξι λόγω της διακοπής με τη συζήτηση για το γκολ που ακυρώθηκε. Στο 90+3 ο Ενσούε μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ όμως η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι, ενώ δεν υπήρξε κάτι άλλο μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Πολύ καλό προβάδισμα πρόκρισης για τον Απόλλωνα που επιβλήθηκε στον πρώτο αγώνα του Εθνικού Άχνας με 2-0, επανήλθε στις νίκες και βλέπει πλέον με καλύτερη ψυχολογία τη συνέχεια.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy