Σάλος με νέα διαφήμιση για χάπι στύσης με την Αναστασία Γιούσεφ (videos)

Viral έχει γίνει στο twitter η νέα διαφήμιση για το ενισχυτικό στύσης Hapi End με την εκρηκτική χορεύτρια Αναστασία Γιουσέφ.

Η διαφήμιση εντυπωσιάζει, όχι φυσικά για την ευφράδεια λόγου της Αναστασίας Γιούσεφ, αλλά για τα πλούσια προσόντα της που ξεσηκώνουν τον ανδρικό πληθυσμό και την καλτ εικόνα που αναδύει.

Και είναι αλήθεια πως μονάχα η Αναστασία Γιούσεφ θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στη συγκεκριμένη διαφήμιση, αφού έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν όσους έχουν θεματάκια με τα «υδραυλικά» τους να αγοράσουν το HAPI END.

Στη συγκεκριμένη διαφήμιση του φυτικού προϊόντος HAPI END η Αναστασία Γιούσεφ φαίνεται πίσω από έναν ηλικιωμένο κύριο, την ώρα που πάει να ζητήσει το συγκεκριμένο προϊόν.

Αφού δεν το βρίσκουν, πάνε σε άλλο φαρμακείο και όταν αγοράζουν το Hapi End η ίδια λέει στην κάμερα πονηρά: «Και τώρα το αστεράκι μου θα γίνει μεγάλο αστέρι…»:

 

  onenews.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy