Συμφώνησαν ΑΠΟΕΛ και ΟΦΗ για Βούρο(δημοσίευμα)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας 24sports.com.cy, ΑΠΟΕΛ και ΟΦΗ συμφώνησαν για τη μετακόμιση του Βούρο στην Κρήτη. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει και σχετικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Η επιθυμία του Πραξιτέλη Βούρου να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ (Δεν θα ήταν στις βασικές επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη), εκπληρώθηκε και ο Ελλαδίτης αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Συν ένα έξτρα ποσό θέλει να βάλει στα ταμεία του το ΑΠΟΕΛ για τον Πραξιτέλη Βούρο, εκτός από τα υπόλοιπα που έχουν συμφωνηθεί με τον ΟΦΗ.

Οι τρεις πλευρές, ο ποδοσφαιριστής και οι δύο σύλλογοι κατέληξαν σε συμφωνία. Ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε και πήρε εξαιρετικό ποσοστό μεταπώλησης του Βούρου, που πλησιάζει το 40%.

Ο ΟΦΗ θα πληρώσει ένα πολύ λογικό για την αξία του ποδοσφαιριστή ποσό ενώ ο Βούρος θα χαρίσει τα δεδουλευμένα του που οι γαλαζοκίτρινοι του οφείλουν όπως επίσης και τα μπόνους της περσινής σεζόν.

Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες αφού έμειναν μόνο κάποιες λεπτομέρειες να ξεκαθαρίσουν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy