Πάνος Ιωαννίδης: Έχει γυριστεί ο τελικός του MasterChef. Πώς θα ανακοινωθεί ο νικητής(video)

Έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του τελικού το MasterChef, όπως αποκαλύπτει με δηλώσεις του ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο κριτής του reality μαγειρικής, μίλησε στη Lifo και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που θέλουν τον τελικό να έχει ολοκληρωθεί. Ωστόσο, διευκρίνισε πως δεν γνωρίζουν ακόμη το νικητή, καθώς δεν έχει ανοίξει ο φάκελος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα περιμένουν κι εκείνοι την ημέρα του live για να ακούσουν το όνομα του παίχτη που κερδίζει το παιχνίδι.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έφερε στα γυρίσματα, η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού. «Ενώ είχαμε ακόμα 22 μέρες γυρισμάτων και πρακτικά 11 επεισόδια που περιλάμβαναν ταξίδια, καλεσμένους, επιπλέον δοκιμασίες. Φτάσαμε στον τελικό και αφήσαμε μόνο τη live ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας, όπου ανοίγονται οι σφραγισμένοι φάκελοι, αφού ούτε εμείς ξέρουμε τον νικητή.

Ταξίδια, λοιπόν, δεν θα δούμε φέτος. Είναι και πάλι όμορφο, αλλά λίγο πιο μαζεμένο, ας πούμε. Η παραγωγή είχε σχέδια για απίστευτα πράγματα, που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν», ανέφερε ο κριτής του MasterChef.

Επηρεάζονται οι κριτές με τα όσα γίνονται στο σπίτι του MasterChef; Μπαίνουν στη λογική του reality; Ο Πάνος Ιωαννίδης, απαντά: «Το κομμάτι του ριάλιτι προφανώς εμάς δεν μας αγγίζει γιατί πρακτικά δεν βρισκόμαστε μπροστά σε αυτό. Μόνο στις διαδικασίες και τις αποφάσεις. Βλέποντας τα επεισόδια, αφού έχουν τελειώσει τα γυρίσματα, για πολλούς έχω απορήσει ‒ “όντως έτσι σκέφτεται, έτσι μιλάει;”. Θα μπορούσαμε να έχουμε γνώση για το τι γίνεται στο σπίτι, αλλά δεν τη ζητάμε για να μπορούμε να είμαστε ακέραιοι και αμερόληπτοι, και δεν μας αφορά στην τελική”.

ladytimes.com.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy