Καρμιώτισσα: Νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα της στο Τσίρειο

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο ανέτρεψε τα εις βάρος της δεομένα του πρώτου ημιχρόνου και πήρε την πολύτιμη νίκη

Νίκη με ανατροπή πήρε η Καρμιώτισσα στο Τσίειο κόντρα στη Δόξα με 2-1 και πλέον ανέβηκε βαθμολογικά στους 15 βαθμούς. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι του Σαντίκ στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη πήρε αυτό που εδικαιούτο, τη νίκη με ανατροπή, με γκολ των Ντουμπία και καταπληκτικό απευθείας φάουλ του Ελ Αλούχι.

Α΄ ημίχρονο:

Στο Τσίρειο και στον αγώνα της Καρμιώτισσας με τη Δόξα γίνεται αυτό που είναι κανόνας στο ποδόσφαιρο, “όταν δεν βάζεις γκολ θα το φας”.

Η ομάδα της Καρμιώτισσας με συντριπτική κατοχή, πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας και μεγάλες ευκαιρίες βρίσκεται πίσω στο σκορ 1-0, με γκολ πέναλτι που δόθηκε με τη βοήθεια του VAR και σκόρερ ο Σαντίκ, Ευκαιρίες είχαν για να σκοράρουν οι Ντουμπίας, Μουνίρ αλλά και ο Ντούρις, όμως πότε η αστοχία πότε ο Σισκόφσκι έσωζαν τη Δόξα.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο λογικά η ομάδα του Χαραλάμπους θα πιέσει περισσότερο.

 

Β΄ ημίχρονο:

Ακόμα πιο δυνατά μπήκε η Καρμιώτισσα στο δεύτερο ημίχρονο και αφού προειδοποίησε με ευκαιρίες του Μουνίρ Ελ Αλούχι. έφτασε στην ισοφάριση μετά από ωραία συνεργασία Μαλόνε, Καλτσά που έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντούμπια που έστειλε τη μπάλα με προβολή στα δίκτυα τη Δόξας κάνοντας το 1-1!

Η πρώτη απειλή για τη Δόξα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο λίγο πριν το 70΄με ένα σουτ που απέκρουσε ο Κνόπλοχ, ενώ στο 70΄ακριβώς η Καρμιώτισσα έκανε την ανατροπή με τον Ελ Αλούχι με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ, αφήνοντας άγαλμα τον τερματοφύλακα της Δόξας. Στα τελευταία λεπτά και μετά το 80ο λεπτό η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει ανεβάζοντας απόδοση, όμως η Καρμιώτισσα κρατούσε εύκολα και προσπαθούσε να κτυπήσει και να τελειώσει με τρίτο γκολ τον αγώνα.

Τέσσερα ήταν τα λεπτά καθυστερήσεων που όμως δεν έφεραν κάτι και έτσι η Καρμιώτισσα πήρε την πρώτη της νίκη στη νέα έδρα της, στο Τσίρειο, με 2-1 κόντρα στη Δόξα, ανεβαίνοντας βαθμολογικά.

 

Κίτρινες: Ελ Αλούχι, Οικονομίδης, Μπεν Σαλάμ /

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τάντι, Σελούτσκα(72΄Αβραάμ), Μαλόνε, Ντούμπια(90΄Ντούμπια), Ελ Αλουχί(90΄Χατζηβασίλης), Χούμποτσαν, Μεντίμορετς, Καλτσάς(80΄Κουλιμπαλί), Οικονομίδης (Μπεν Σαλάμ 46′), Ντούρις.

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Ποντστάφσκι, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Ανδρονίκου, Χατζηβασίλη, Τζανακάκης, Αγγελή, Χρίστου, Μπεν Σαλάμ, Νεοφύτου, Ζελάγια.

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Κέρλα, Ίλιτς (Μπένι 51′), Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Αμπντουλαχί(72΄΄Γκάρμπο), Φασουλιώτης (Ασαμόα 24′), Βαγιέχο, Στυλιανού, Σόμπτζικ(72΄Τιντζιανί).

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Μεσέν, Ντίας, Τιτζιανί, Ιωσηφίδης, Ασαμόα, Καραμανώλης, Ρονταλέγκα, Παυλίδης, Τραϊτσέφσκι, Μέσκα, Γκάργκμπο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy