Ο Μπαμπίκα κρίνει το ημίχρονο…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΕΛ - ΑΡΗΣ 0-1

Με τον Άρη να ανεβαίνει μετά το εικοσάλεπτο του ημιχρόνου και να προηγείται με γκολ του Μπαμπίκα ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Πλέον στο δεύτερο ημίχρονο καλείται η «Ελαφρά ταξιαρχία» να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα.

Πιο δυνατά στον αγώνα μπήκε ο ΑΠΟΕΛ με τον Άρη να αμύνεται και τον Βάνα να είναι σε ετοιμότητα, όσες φορές χρειάστηκε στο πρώτο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Στο 24΄ ο Άρης απάντησε στην υπεροχή του ΑΠΟΕΛ με μεγάλη ευκαιρία του Στεπίνσκι.  Ο Σπόλιαριτς σέντραρε από αριστερά, ο Πολωνός έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, ο Σκουφέτ όμως απέκρουσε εντυπωσιακά. Μετά τα πρώτα 20 λεπτά ο Άρης ισορρόπησε τον αγώνα και προσπαθούσε να βγει γρήγορα στην επίθεση.

Μετά και το πρώτο μισάωρο και για ένα εφτάλεπτο ο Βάνα έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις και έσωσε την εστία του σε προβολή του Κβιτάλια και γύρισμα του Εντογκαλά. Ο Άρης είχε και πάλι «απάντηση» με μια κεφαλιά σε κόρνερ από τον Μανού που πέρασε μόλις έξω, ενώ μια κεφαλιά στο αμέσως επόμενο λεπτό πέρασε έξω.

Στο 44΄ ο Άρης πέρασε μπροστά στο σκορ, όταν ο Σπόλιαριτς βρήκε τον Μπαμπίκα που με ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Άρη. Τρία ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων που πέρασαν με τον Άρη να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 1-0!

Κίτρινες: Νατέλ / Σίντεφελντ

AΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Θεοδώρου, Βινίσιους, Σάβιτς, Ζαμπάλα, Λουντέμο, Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Ντονγκαλά, Νατέλ, Κβιλιτάια.

Αναπληρωματικοί: Mιχαήλ, Καρώ, Εφραίμ, Μάγκλιτσα, Οκριασβίλι, Σατσιάς, Έσελινγκ, Γαβριήλ, Τσεπάκ, Πολυκάρπου, Γουήλερ, Ντανίλο.

 

Άρης: Βανά, Ρονκάλια, Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Καζού, Σιμιόν, Μανού, Σπόλιαριτς, Μπαμπίκα, Πακέ, Στεπίνσκι.

Αναπληρωματικοί: Στυλιανού, Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Ραντούτ, Μόργκαν, Σικόρσκι, Φράγκος, Ελευθερίου, Ματθαίου, Κορόμα, Ιωσηφίδης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy