Θα παίζει ποδόσφαιρο στην Αμερική… Αποχωρεί από τον Απόλλωνα

Άλλος ένα ταλαντούχος νεαρός ποδοσφαιριστής, ο Μάρκος Λιπέρτης θα "κυνηγήσει" το όνειρο του στις ΗΠΑ

Άλλος ένας νεαρός ελέω των καταστάσεων που επικρατούν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο αποχωρεί από το νησί μας και θα ψάξει τις ευκαιρίες του στην Αμερική.

Ο λόγος για τον 18χρονο ακραίο επιθετικό Μάρκο Λιπέρτη που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων Κ19 του Απόλλωνα. Ο Λιπέρτης κέρδισε φουλ υποτροφία και υπέγραψε με το πανεπιστήμιο LIU Νέα Υόρκη Long Island University division 1 NCAA που είναι προθάλαμος του MLS(πρώταθλημα ποδοσφαίρου ΗΠΑ), όπου θα συνδυάσει σπουδές με ποδόσφαιρο.

Ήδη οι επιδόσεις του έγιναν γνωστές αφού μάνατζερ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήρθε σε επαφή με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και θα έχει συνάντηση μαζί του σε λίγες μέρες όταν και θα πάει στην Αμερική γιανα τον προωθήσει σε ομάδα του MLS. Η κατηγορία NCAA Division 1 είναι όπως αναφέραμε ο προθάλαμος της κατηγορίας MLS.

Αφού πλέον οι ομάδες μας δεν δίνουν τις ευκαιρίες, το εξωτερικό είναι μια λύση για τους φέρελπεις ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy