Προολυμπιακό τουρνουά: Πρεμιέρα με Ντόντσιτς vs Χεζόνια

Πρεμιέρα με δύο αναμετρήσεις στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, με το πρόγραμμα να ανοίγει με το Αίγυπτος-Δομινικανή Δημοκρατία και να κλείνει με το Σλοβενία-Κροατία.

Στη «μάχη» για το μοναδικό εισιτήριο με προορισμό το Παρίσι μπαίνουν οι έξι ομάδες του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας δεν περιλαμβάνει την Ελλάδα, αλλά το ματς από τον όμιλό της θα ανοίξει την αυλαία του τουρνουά. Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην Αίγυπτο και τη Δομινικανή Δημοκρατία (2/7, 17:30, Novasports Start).

Από τη μία, η ομάδα από τη βόρεια Αφρική προσδοκά σε μία ανταγωνιστική παρουσία στον Πειραιά, καθώς γνωρίζει εξ αρχής ότι το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο με βάση τους αντιπάλους. Από την άλλη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από τη χώρα της Καραϊβικής ήρθε στο ΣΕΦ με έναν ΝΒΑer τελικά. Εκείνος είναι ο Κρις Ντουάρτε, αφού οι δύο άλλοι σταρ Καρλ-Άντονι Τάουνς και Αλ Χόρφορντ δεν ήταν διαθέσιμοι. Επίσης, έχει και παίκτες με εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα, όπως είναι οι Αντρές Φελίς και Τζιν Μοντέρο.

Το σπουδαίο ματς της ημέρας είναι φυσικά το δεύτερο. Το βαλκανικό ντέρμπι του Α’ ομίλου, καθώς η Σλοβενία αντιμετωπίζει την Κροατία (2/7, 21:00, Novasports Start). Τα περισσότερα… φώτα στην αναμέτρηση αυτή θα πέσουν αναμφίβολα στον Λούκα Ντόντσιτς. Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες, ο σούπερ σταρ των Σλοβένων ήταν στους Τελικούς του ΝΒΑ με τους Μάβερικς, αλλά έδωσε κανονικά το «παρών» στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας κόντρα στη Βραζιλία, όπου ήταν εντυπωσιακός. Στον αντίποδα, η «Χρβάτσκα» κυνηγά μία διάκριση έπειτα από καιρό. Στη δωδεκάδα είναι ο παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, Μάριο Χεζόνια και από ‘κει και πέρα οι ΝΒΑers Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς, αλλά και ο νατουραλιζέ Αμερικανός, Τζαλίν Σμιθ.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (2/7)
Αίγυπτος-Δομινικανή Δημοκρατία (17:30)
Σλοβενία-Κροατία (21:00)

Οι όμιλοι του Προολυμπιακού
Α’ Όμιλος
Σλοβενία
Να Ζηλανδία
Κροατία

Β’ Όμιλος
Αίγυπτος
Ελλάδα
Δομινικανή Δημοκρατία

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy