Μετά τον Στογιάνοβιτς… πήρε σειρά ο Σέκουλιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία ο 32χρονος αμυντικός είναι το νέο απόκτημα της Καρμιώτισσας

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, ο Μπόρις Σέκουλιτς θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καρμιώτισσας, με τη συμφωνία να έχει ήδη επιτευχθεί.

Μετά τον Απόλλωνα ξανά στην Κύπρο και την Καρμιώτισσα…

Η Καρμιώτισσα φαίνεται να έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή για ενίσχυση της άμυνας της. Πρόκειται για τον 32χρονο Μπόρις Σέκουλιτς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν για την Γκούρνικ Ζάμπζε.

Ο Σέρβος, σύμφωνα με δημοσίευμα της πατρίδας του, έχει ήδη πει το «ναι» στον σύλλογο των Πολεμιδιών και εντός των επόμενων ημερών θα ταξιδέψει στην Κύπρο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο δεν προχώρησαν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είναι ένας πολύπειρος αμυντικός ο οποίος έχει αγωνιστεί και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το MLS, στους Chicago Fire. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 29 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ για τους Πολωνούς.

Το προφίλ του ποδοσφαιριστή

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy