Έκπληξη με νικητή τον Ράσελ, μετά από σύγκρουση του Φερστάπεν στο αυστριακό γκραν πρι

Σε ένα επεισοδιακό Grand Prix στην Αυστρία, ο Τζορτζ Ράσελ εκμεταλλεύτηκε τη σύγκρουση Φερστάπεν, Νόρις και έφερε στη Mercedes την πρώτη της νίκη μετά τον Νοέμβρη του 2022!

Χρειάστηκαν 594 ημέρες, όμως ένας πιλότος της Mercedes επέστρεψε στην κορυφή του podium!

Συγκεκριμένα, ο Τζορτζ Ράσελ είδε πρώτος την καρό σημαία στο επεισοδιακό Grand Prix της Αυστρίας, με την ομάδα του Μπράκλεϊ να παίρνει την πρωτιά ξανά μετά τις 13 Νοέμβρη του 2022, όταν και πάλι ο Βρετανός πιλότος είχε πετύχει την πρώτη του νίκη, στο Σάο Πάουλο!

Για να γίνει αυτό, βέβαια, χρειάστηκε ο Μαξ Φερστάπεν και ο Λάντο Νόρις να τα… κάνουν θάλασσα. Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull και ο Βρετανός της McLaren μάχονταν για την κορυφή σε σχεδόν όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο στον 64ο από τους 71 γύρους συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

O μεν Νόρις εγκατέλειψε εξαιτίας της σύγκρουσης αυτής, ο δε Φερστάπεν μπήκε στα pits για αλλαγή ελαστικών και δέχτηκε επίσης ποινή 10 δευτερολέπτων για τα όσα συνέβησαν, με αποτέλεσμα να τερματίσει πέμπτος!

Το podium συμπλήρωσαν ο εξαιρετικός και πάλι για τη McLaren Όσκαρ Πιάστρι αλλά και ο Κάρλος Σάινθ για τη Ferrari. Τέταρτος τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον, ολοκληρώνοντας την πολύ θετική παρουσία της Mercedes. Απογοητευτικός ο Σαρλ Λεκλέρ, που είδε την καρό σημαία 11ος.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy