Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Χορστ

Δείτε τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα αναχωρήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Την αποστολή με την οποία θα αναχωρήσει τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ για το Χορστ της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη σεζόν, ανακοίνωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Εκτός έμειναν ο Λύρατζης και ο Αντρέ Ρικάρντο, οι οποίοι αναμένεται να παραχωρηθούν εκ νέου δανεικοί από τους Θεσσαλονικείς. Μέσα κανονικά είναι ο Κοτάρσκι, παρά την κινητικότητα που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες για εκείνον με το «φλερτ» της Τζένοα.

Η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ
Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία ήταν… εξοντωτική. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση πέρασαν από ένα σιρκουί με εμπόδια με μπάλα, στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια 5 Vs 5 και μετά ξαναπέρασαν από το σιρκουί.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και την πισίνα, ενώ ο Γιόνι Ότο έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Δικεφάλου, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Γκούμα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy