Υπουργός Διακιοσύνης: ” Εισηγείται να παραμείνει η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων – Διαφωνεί με την απόφαση της ΚΟΠ”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Υ.Δ Μάριο Χαρτσιώτη

Για το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων μίλησε σε σημερινές(28/6) του δηλώσεις ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης.

Όπως σημείωσε, το Υπουργείο Δικαιοσύνης εισηγείται να παραμείνει η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων μέχρι και τη ψήφιση των δύο νομοσχεδίων για τη βία στα γήπεδα και διαφωνεί με την απόφαση της ΚΟΠ για επιστροφή των φιλοξενούμενων οπαδών με τη νέα σεζόν…

 

«Δεν ήταν σωτήριο το μέτρο αυτό την τελευταία περίοδο, γιατί υπήρξαν, παρά την ύπαρξη αυτού του αυστηρού μέτρου, δεκάδες παραβιάσεις της σχετικής νομοθεσίας σε αυτό το κομμάτι. Και ακριβώς, αυτός είναι ένας από τους λόγους που το Υπουργείο διαφωνεί αυτή τη χρονική στιγμή να επανέλθει το προηγούμενο καθεστώς. Οι λόγοι που επικαλούμαστε, είναι ότι και όταν ίσχυε αυτό το μέτρο υπήρξε σωρεία παραβάσεων.

Υπήρξε προσπάθεια σε συγκεκριμένο γήπεδο να ανεβάσουν μία ταξιδιωτική τσάντα που ήταν γεμάτη με μπουκάλια με οινόπνευμα. Υπήρξαν περιπτώσεις που έγινε χρήση φωτοβολίδων και κροτίδων από διάφορες ομάδες, ακόμη και απ’ τους οπαδούς της ομάδας που έπαιζε στην έδρα της».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy