Το αντίο του Άλκη στο ποδόσφαιρο…

Με προσωπική του ανάρτηση ο Άλκης Χριστοφή ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στο ποδόσφαιρο

Με προσωπική του ανάρτηση ο Άλκης Χριστοφή ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του στο ποδόσφαιρο, ευχαριστώντας Ομόνοια, Καρμιώτισσα και ΑΕΖ από τις οποίες πέρασε ως ποδοσφαιριστής.

Η ανάρτηση του:

Αγαπημένο μου ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσα μου πρόσφερες χαρές, λύπες, διακρίσεις, απογοητεύσεις και αλλά πολλά. Πάντα ήσουν το φάρμακο για όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζα στην ζωή μου. Μέσα από αυτό το ταξίδι είχα την τιμή να αγωνιστώ σε 3 ομάδες. Ένα ευχαριστώ στην Ομόνοια Λευκωσίας από όπου ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και μου έδωσε τα εφόδια και την παιδεία για να μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό τον δύσκολο και απαιτητικο χώρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Καρμιωτισσας όπου εκεί πέρασα 12 φανταστικά χρόνια. Κατα την 12ετη μου παρουσία στην ομάδα της καρμιωτισσας έδωσα τα πάντα. Μεσα απο την πορεία μου από την 4τη κατηγορία μέχρι και την 1η κατηγορία γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και τους ευχαριστώ όλους ξεχωριστά. Είχα την τιμή να ηγηθώ αυτής της ομάδας και μέσα από αυτό το περιβραχιόνιο να εκπροσόπισω όλα αυτά τα παιδιά που ξεκινήσαμε μαζί το όνειρο να δούμε την Καρμιωτισσα στην πρώτη κατηγορία. Γιατί μέσα από «σκληρή» δουλειά όλα είναι εφυκτα. Επίσης ένα ευχαριστώ στην ομάδα της ΑΕΖ όπου αγωνιστικα το τελευταίο μου χρόνο και οι άνθρωποι εκεί με σεβάστηκαν όσο κανείς. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου οι οποίοι από τα πρώτα μου βήματα μέχρι και σήμερα με συνόδευαν και στήριζαν σε κάθε γήπεδο. Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην γυναίκα μου που θυσίασε τόσα πολλά για να καταφέρω να κάνω εγώ αυτό που τόσο αγαπώ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy