Προχωρά με Μπρινιόλι η ΑΕΚ-Δύσκολο του Μπαρέιρο

Η ΑΕΚ αναμένεται να κλείσει άμεσα την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και κινείται για έναν ακόμη γκολκίπερ. Δυσκολεύει του Άνταμ Μπαρέιρο.

Η ΑΕΚ αναχωρεί σήμερα για προετοιμασία στην Ολλανδία χωρίς τους υπό παραχώρηση Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη. Η «Ένωση» θα αποκτήσει άμεσα τερματοφύλακα και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Οι «κιτρινόμαυροι» θα βασιστούν στους νεαρούς Θεοχάρη και Γκούμα μέχρι να κλείσει το deal με τον Ιταλό πρώην πορτιέρε του Παναθηναϊκού και αυτός μεταβεί στην Ολλανδία.

Φυσικά η «Ένωση» θα κινηθεί και για έναν ακόμη γκολκίπερ, με τον Θωμά Στρακόσα να είναι μεγάλος στόχος. Η υπόθεση αυτή, ωστόσο, χρειάζεται υπομονή καθώς ο παίκτης βρίσκεται στο Euro με την Αλβανία και όσο κάνει καλές εμφανίσεις η περίπτωσή του γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Στα υπόψη υπάρχει και ο Βασίλης Μπάρκας, για τον οποίο ως τις 30 Ιουνίου υπάρχει ένα buy out 1,5 εκατ. ευρώ από την Ουτρέχτη.

Οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν κι άλλες κινήσεις για την ενίσχυσή τους, θέτοντας υψηλούς στόχους που χρειάζονται χρόνο. Η λύση του Άνταμ Μπαρέιρο για την επίθεση φαίνεται να χάνει έδαφος, καθώς τα ΜΜΕ τα Αργεντινής θεωρούν δεδομένη τη μετακίνησή του από τη Σαν Λορέντζο στην Ρίβερ Πλέιτ. Στην ΑΕΚ δεδομένα αρέσει ο Αμπουμπακαρί Κοϊτά, 25χρονος αριστερός εξτρέμ από τη Μαυριτανία, που έχει συμβόλαιο ως το 2025 με τη Σεντ Τρούιντεν, ενώ χθες στην Ελβετία γράφτηκε και για ενδιαφέρον για τον 26χρονο Ελβετό αριστερό μπακ Ντόμινικ Σμιντ της Βασιλείας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy