Απόλλων: Σε προχωρημένες επαφές με Babacar Dione

Περιμένουν την οριστική απάντηση του 27χρονου δεξιού επιθετικού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Lemesosinsports.com ο Απόλλωνας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 27χρονο Βέλγο – Σενεγαλέζο δεξιό επιθετικό Babacar Dione.

Οι επαφές μεταξύ των γαλάζιων και του ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες 6-7 μέρες και σήμερα έχει σταλθεί στον Babacar Dione η ολοκληρωμένη πρόταση του Απόλλωνα. Αυτό που απομένει είναι η οριστική απάντηση του ποδοσφαιριστή, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Dione μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της επίθεσης αλλά και το αριστερό. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Lokomotiv Plovdiv (Βουλγαρία). Την περσινή περίοδο σε 35 παιχνίδια πέτυχε 7 γκολ και έδωσε 9 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης στη Βελγική Mouscron.

Να σημειωθεί ότι ο Babacar Dione υπήρξε συμπαίκτης στην Lokomotiv Plovdiv με τον επιθετικό της ΑΕΛ Μίντσεφ.

Τα επόμενα 24ωρα θα φέρουν οριστικές εξελίξεις θετικές ή αρνητικές. Οι ενδείξεις αυτή την χρονική στιγμή δείχνουν ότι θα φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα την νέα σεζόν.

Το προφίλ του Babacar Dione

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy