Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την περίπτωση Κονατέ

To όνομα του 26χρονο επιθετικού της Αχμάτ Γκρόζνι, Μοχαμέντ Κονατέ, με τον ΠΑΟΚ συνδέει Βέλγος δημοσιογράφος

Σενάριο για Μοχαμέντ Κονατέ και ΠΑΟΚ από τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος δημοσιογράφος του Footmercato, Σάσα Ταβολιέρι, αναφέρει ότι ο «δικέφαλος του βορρά» μαζί με την Τράμπζονσπορ, εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 26χρονου φορ από την Μπουρκίνα Φάσο, ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στη Ρωσία με τη φανέλα της Αχμάτ Γκρόζνι.

«Η Τράμπζονσπορ έκανε κίνηση για τον Μοχαμέντ Κονατέ προσφέροντας 1,5 εκατ. και μπόνους υπογραφής για τον επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από την Αχμάτ Γκρόζνι. Η Λανς και ο ΠΑΟΚ επίσης εξετάζουν την περίπτωσή του» αναφέρει σε ανάρτησή του.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει τυπικά στις 30 Ιουνίου και θα είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Μολδαβίας, της Λευκορωσίας και της Αρμενίας, ενώ μεταξύ άλλων στη Ρωσία έχει μακροημερεύσει αγωνιζόμενος για τη Χίμκι, την Ταμπόβ και την Ουράλ.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια με τη φανέλα της Αχμάτ Γκρόζνι πετυχαίνοντας 13 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy