Ο συμπαθής… Miroslav Káčer στον Gula!(pic)

Για οκτώ σεζόν τον είχε ως ποδοσφαιριστή τον Σλοβάκο 28χρονο μέσο - Λέτε να τον έχει ακόμα μία στον Απόλλωνα

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για τον νέο προπονητή του Απόλλωνα, τον Σλοβάκο εκτός απροόπτου Andrian Gula, εκκρεμεί η λύση της συνεργασίας για τους “γαλάζιους” με Ματσίν και η επίσημη συνεργασία με τον νέο κόουτς, αλιεύσαμε κάτι πολύ σημαντικό που ίσως να φέρει και είδηση.

Ένας Σλοβάκος ποδοσφαιριστής ο 28χρονος μέσος Miroslav Kacer θεωρείται το “πουλέν” του Γκούλα καθώς ήταν για πολλές σεζόν προπονητής του. Συγκεκριμένα για μια πενταετία ο Kacer ήταν με τον Gula στη Ζίλινα Σλοβακίας από το 2013-2018, τη σεζόν 2020-2021 ληταν μαζί και πάλι στη Βικτόρια Πλζεν, όπως και τη σεζόν 2022-2023 ήταν μαζί οι δυο τους στη Dunajska Streda. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Kacer είναι διεθνής με την Εθνική Σλοβακίας, ενώ έχει παίξει και σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της πατρίδας του με αξιοσημείωτο ότι τη σεζόν 2018-2019 ήταν στην Εθνική Σλοβακίας U21 με τον Gula και πάλι προπονητή.

 

 

Λέτε να πείσει τον συμπατριώτη του να έρθει στην Κύπρο και στον Απόλλωνα ο Gula. O Kacer έχει όμως συμβόλαιο αλλά μπορεί να προκύψει δανεισμός, αφού το έχει ξανακάνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Οψόμεθα…

Το προφίλ του Miroslav Kacer

* Στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου οι δύο τους από τη θητεία τους στη Βικτόρια Πλζεν(O Kacer με τον αριθμό 66)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy