H κορυφαία ενδεκάδα του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας

Κανείς από Λεμεσό μεριά...

Την τιμητική τους είχαν απόψε οι αυριανοί αστέρες του κυπριακού ποδοσφαίρου! To φίλαθλο κοινό είχε την ευκαιρία, μέσω της Cablenet, να παρακολουθήσει τα «PASP BEST11 U19 A’ DIVISION AWARDS 2023/24» που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, με τα οποία ολοκληρώθηκε ένας μεγάλος κύκλος βραβεύσεων για τη φετινή περίοδο. Η αναγνώριση των προσπαθειών και επιτευγμάτων των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι πάντα ψηλά στις προτεραιότητες του ΠΑ.Σ.Π. αφού οφείλουμε να τους δίνουμε κίνητρα, σε αυτούς, άλλωστε, στηρίζεται το μέλλον του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Στην κορυφαία ενδεκάδα του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Cablenet συναντάμε από τρεις ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας και της Πάφου., από δύο της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ, ενώ έναν ποδοσφαιριστή έχει η Ανόρθωση.

Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-4-2, κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο Antonio Cikac (Πάφος F.C.), αριστερά στην άμυνα ο Ikker Julian Dos Santos (Πάφος F.C), δεξιά ο Ανδρέας Λαός (ΑΕΚ), ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Γιαννακού (ΑΠΟΕΛ) και Κωνσταντίνο Παντελή (Ομόνοια). Στον άξονα της μεσαίας γραμμής… πήραν θέση οι Παναγιώτης Καττιρτζής (ΑΠΟΕΛ) και Παναγιώτης Ανδρέου (Ομόνοια), αριστερά ο Tahsin Ozler (Ομόνοια) και δεξιά ο Λάμπρος Μιχαήλ Κωνσταντή (ΑΕΚ). Το επιθετικό δίδυμο αποτελείται από τους Glebs Patika (Πάφος F.C.) και Ευαγόρα Χαραλάμπους (Ανόρθωση). Η καλύτερη ενδεκάδα προέκυψε μέσα από τις ψηφοφορίες των αρχηγών των ομάδων, των προπονητών, καθώς και της δημοσιογραφικής ομάδας της Cablenet Sports.

Την καλύτερη ενδεκάδα… κοουτσάρει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Κυπριανού, ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους. Η διαδικασία της ανάδειξης του καλύτερου προπονητή ήταν ακριβώς η ίδια που ακολουθήθηκε με την καλύτερη ενδεκάδα.

Τα βραβεία απένειμαν ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, η γενική διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, Άντρη Καλλιμάχου, ο Γιώργος Γεωργίου, διευθυντής υποκαταστήματος της CNP CYPRIALIFE, ο Χρίστος Απέγητος, Head Sales Development της ασφαλιστικής εταιρείας και οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι, Λάζαρος Ιακώβου και Σταύρος Γεωργίου.

Το διοικητικό συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών ευχαριστεί όσους συνέδραμαν για την επιτυχημένη πραγματοποίηση των βραβείων. Ειδικότερα, τη CNP CΥPRIALIFE, χορηγό των «PASP BEST11 U19 A’ DIVISION AWARDS 2023/24», την Cablenet, χορηγό μετάδοσης, καθώς και τους δωροθέτες που είναι το κατάστημα Sneak Freaks x Divinity Clothing και τα Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice και PharmaLEAD.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy