Μέσι και Σουάρες έχουν τις φανέλες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο MLS

Οι φανέλες του Αργεντινού Λιονέλ Μέσι και του Ουρουγουανού Λουίς Σουάρες, συμπαίκτες στην Ίντερ Μαϊάμι, ήταν οι πιο δημοφιλείς κατά τους πρώτους μήνες της σεζόν του MLS, σύμφωνα με αναφορά του πρωταθλήματος.

Η φανέλα με το «Νο.10» του Λιονέλ Μέσι έγινε γρήγορα η πιο περιζήτητη μεταξύ των οπαδών μετά την μεταγραφή του τον Ιούνιο του 2023.
Ο Αργεντινός σταρ συνεχίζει να αποτελεί αθλητικό φαινόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά η φανέλα του είναι εκείνη που παρουσιάζει τις περισσότερες πωλήσεις, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας «O’Globo»

Ο Λουίς Σουάρες, ο μεγάλος του φίλος και πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, καταλαμβάνει τώρα τη δεύτερη θέση ανάμεσα στις πιο περιζήτητες φανέλες στην αρχή της πρώτης του σεζόν στην Ίντερ Μαϊάμι.

Πρωτοπόρος του πρωταθλήματος μετά από 18 αγωνιστικές, η Ίντερ Μαϊάμι έχει άλλες…διάσημες φανέλες μεταξύ των 25 με τις περισσότερες πωλήσεις, αυτές των Ισπανών  Ζόρντι Άλμπα (18ος) και Σέρχιο Μπουσκέτς (24ος) και του Αμερικανού  Μπέντζαμιν Κρεμάσκι (25ος).

Η κατάταξη βασίζεται στις πωλήσεις φανελών μέσω της ιστοσελίδα του MLS που καταγράφηκαν μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 30ης Απριλίου. Η σεζόν ξεκίνησε στις 21 Φεβρουαρίου και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy