Μάρκες: “Πέτυχαν το γκολ της ζωής τους στο 90+2…”

Κυριότερες τοποθετήσεις από συνέντευξη του Πορτογάλου επιθετικόυ του Απόλλωνα σε μέσο της πατρίδας του

Ο Πορτογάλος επιθετικός του Αόλλωνα, Πέδρο Μάρκες παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική Abola.

Τα κυριότερα σημεία:

«Αισθάνομαι καλά πλέον επιτέλους ότι μπορώ να πετύχω αυτόν τον στόχο, να σκοράρω κάθε δύο παιχνίδια, ενώ δίνοντας και ασίστ νιώθω ακόμα καλύτερα. Μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω και να πάω ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν».

«Περίμενα να πάω καλά στην Κύπρο. Ήμουν απλά χαρούμενος που η δουλειά μου απέδωσε καρπούς και μπόρεσα να πετύχω τόσα πολλά γκολ».

 

«Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα λόγω της πορείας που είχαμε στο Κύπελλο, μέχρι τον ημιτελικό, όπου δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό με ένα γκολ το 90+2′. Αυτό δείχνει την ποιότητα που είχε η ομάδα και τις δυνατότητες που είχαμε για να πάμε πολύ καλύτερα, αλλά πολλά πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν… είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, αστάθεια και τελικά δεν τα καταφέραμε».

«Είναι τα παιχνίδια που θυμάμαι περισσότερο από αυτή τη σεζόν. Είχα την ευκαιρία να σκοράρω αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Αν έμπαινε το γκολ θα ήμασταν στον τελικό και δεν θα αφήναμε την ευκαιρία στην Πάφος FC. Είχαν πετύχει το γκολ της ζωής τους, στο 90+2’».

«Ναι, μίλησα μαζί με τον Σα Πίντο σε κάποια παιχνίδια, ακόμα και εκτός ποδοσφαίρου συναντηθήκαμε κάποιες φορές. Φυσικά είναι οι δίκαιοι πρωταθλητές, γιατί ήταν η ομάδα που πήρε τους περισσότερους βαθμούς (σ.σ ισοβαθμία με την ΑΕΚ), οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πούμε ότι δεν ήταν δίκαια πρωταθλητές. Ήταν όμως μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με πολύ καλό DNA και αυτό τους έκανε πρωταθλητές στο τέλος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy