Η Ιταλία έφθασε στη Γερμανία

Η αποστολή της εθνικής Ιταλίας, που είναι η κάτοχος του τροπαίου, έφθασε στο «στρατόπεδο» της για το Euro 2024 (14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου), που βρίσκεται στην πόλη Αϊζερλον, κοντά στο Ντόρτμουντ.

Ο προπονητής Λουτσιάνο Σπαλέτι και οι παίκτες της «σκουάντρα ατζούρα», έγιναν δεκτοί από περίπου εκατό Ιταλούς φιλάθλους, εκπροσώπους της ισχυρής ιταλικής κοινότητας που ζει σε αυτό το μέρος της Γερμανίας.

Οι Ιταλοί έφυγαν από το προπονητικό κέντρο του Κοβερτσιάνο τα μεσάνυχτα και από το αεροδρόμιο της Φλωρεντίας, επιβιβάσθηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό το Ντίσελντορφ. Εν συνέχεια, η «Nazionale» αναχώρησε με λεωφορείο στο ξενοδοχείο, όπου θα είναι η έδρα της, τουλάχιστον για την φάση των ομίλων του Euro.

Ο πρώτος αγώνας της Ιταλίας, στο πλαίσιο του 2ου Ομίλου, είναι προγραμματισμένος για τις 15 Ιουνίου στο Ντόρτμουντ, με αντίπαλο την Αλβανία, ενώ θ’ ακολουθήσει το ντέρμπι με την Ισπανία στο Γκελζενκίρχεν, στις 20 Ιουνίου και τέλος, θα παίξει με την Κροατία στην Λειψία στις 24 Ιουνίου.

Η Ιταλία ολοκλήρωσε την Κυριακή την προετοιμασία της για το Euro 2024, επικρατώντας με 1-0 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης.

Η πρώτη προπόνηση επί γερμανικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο στάδιο Hemberg στο Αϊζερλον και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy