Ξένα και ελλαδικά ΜΜΕ για εκλογικό «φαινόμενο» Φειδία

Στο εκλογικό φαινόμενο-θαύμα Φειδία εστιάζουν ξένα και Ελλαδικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα το Politico σημειώνει ότι τα πρώτα exit polls στην Κύπρο δείχνουν τον 24χρονο influencer Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος υποψήφιος, να κατακτά την τρίτη θέση και κερδίζοντας μια έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

 

 

Η ΕΡΤ κάνει λόγο για πολιτικό σεισμό. 

«Ο YouTuber Φειδίας Παναγιώτου φαίνεται να ανατρέπει όλες τις προβλέψεις και να ανέρχεται στην τρίτη θέση μετά από τα δύο μεγάλα κόμματα, τον Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ) και το ΑΚΕΛ. H θέση προοριζόταν με βάση τις δημοσκοπήσεις για το ακροδεξιό ΕΛΑΜ, το οποίο μάχεται με το παραδοσιακά τρίτο κόμμα το ΔΗΚΟ για την τέταρτη θέση – πάντα με βάση τα exit polls» σημειώνεται.

Το CNN.gr σημειώνει πως μια μεγάλη έκπληξη, ο 24χρονος influencer, YouTuber, TikToker και ανεξάρτητος υποψήφιος Φειδίας Παναγιώτου έρχεται τρίτος,

 

«Στην Κύπρο καταγράφεται η μεγάλη έκπληξη των ευρωεκλογών, καθώς μετά την παρουσίαση του exit poll για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για τις ευρωεκλογές 2024 αναδείχθηκε ένας υποψήφιος εκτός της πολιτικής σκηνής. Πρόκειται για τον γνωστό tiktoker με το όνομα «Fidias» ο οποίος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές ως ανεξάρτητος», αναφέρει το Έθνος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy