Τρέλα με Εμπαπέ: Η εκτόξευσή του στα social media

Τεράστιο αντίκτυπο είχε η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού δεν έπεσε μόνο το σάιτ της ισπανικής ομάδας, αλλά εκτοξεύτηκαν και οι αριθμοί του Γάλλου στράικερ στα social media.

Η εποχή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε επίσημα χθες, με την ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ισπανίας και Ευρώπης να προκαλεί ντελίριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

Ο Γάλλος σταρ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την… ομάδα της καρδιάς του και όλοι περιμένουν τη στιγμή που φορέσει επίσημα τη φανέλα των «μερένχες» και θα αρχίσει να αγωνίζεται για εκείνους.

Σύμφωνα με σχετικό γράφημα που δημοσιεύει η Marca, τρεις ώρες μετά την ανακοίνωση (που μόνο στο Twitter) προβλήθηκε σε πάνω από 85 εκατ. ανθρώπους είναι λογική η – μεγάλη – άνοδος που είχε στα δικά του social media.

Συγκεκριμένα, ο Εμπαπέ είχε 114.377.907 followers στο Instagram πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του και μέσα σε τρεις ώρες είχε φτάσει ο αριθμός των ακολούθων στους 115.882.695.

Αντίστοιχα, στο Twitter/X ο διεθνής επιθετικός είχε 13.657.165 followers και μετά την ιστορική πλέον ανακοίνωση ο λογαριασμός του έφτασε τους 13.859.669 ακόλουθους.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy