Λεβεντής: “Κανένα ενδιαφέρον για Σεμέδο… Ο αριθμός των μεταγραφών θα είναι αρκετά μεγάλος”

Σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Υ.Τ της ΑΕΛ

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε σήμερα(4/6) στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

 

Για την παρουσίαση του Κρις Κόλμαν, του βοηθού του και του Παναγιώτη Γιάννου: «Είναι η πρώτη επαφή που θα υπάρξει με τους εκπροσώπους του Τύπου και το τεχνικού επιτελείου. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόσμο μας να ακούσει τί έχει να πει ο προπονητής. Θα ξεναγηθεί και στις εγκαταστάσεις του “Άλφαμεγα”. Μετά θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Αύριο το βράδυ θα φθάσει στην Κύπρο. Οι συνεργάτες του είναι ήδη εδώ. Η έλευση του θα τρέξει περισσότερο και τον μεταγραφικό σχεδιασμό».

Για τον πρόσληψη του Κόλμαν: «Ήταν μια δύσκολη περίπτωση. Για αρκετές μέρες πηγαινοερχόμασταν για διάφορα θέματα. Στο τέλος της ημέρας τέλος καλό, όλα καλά».

Για τον αριθμό των μεταγραφών: «Ο αριθμός των μεταγραφών θα είναι αρκετά μεγάλος. Είπαμε πολλές φορές πως θα φτιάξουμε μια νέα ομάδα».

Για τις προσθήκες των Ζαχαρίου-Μάμα: «Ήταν σε συνεννόηση με τον προπονητή. Δεν μπορούμε ποτέ να φέρουμε παίκτη τον οποίον ο προπονητής μας δεν έχει προκρίνει. Σίγουρα το ότι υπάρχει ο Παναγιώτης Γιάννου εκεί είναι πολύ σημαντικό».

Για τις αποχωρήσεις: «Ο Κα θα αποχωρήσει από την ομάδα. Είμαστε σε συζητήσεις με τον Μόρσει για να μην επιβαρυνθεί οικονομικά το σωματείο. Υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους και είμαστε σε επικοινωνία. Αναφέρομαι σε Μαρς, Ντέγοεστ, Φιλίποβιτς και άλλους. Θα δούμε ποιοι θα παραμείνουν».

Για τα μεταγραφικά σενάρια για Λισάντρο Σεμέδο: «Για τον συγκεκριμένο παίκτη το ξεκαθαρίζω δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν ξέρω πώς βγήκε το όνομα του. Δεν είναι καν στις λίστες. Δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν».

Αν η ομάδα δέχθηκε προτάσεις για Φραντζή και Μακρή: «Επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει για κανένα παίκτη. Αν έγιναν βολιδοσκοπήσεις είναι εντελώς διαφορετικό. Εμείς είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις».

Για Φιλιώτη: «Είναι από αυτούς που έχουν προταθεί, όπως και άλλοι παίκτες».

Για τον Μίντσεφ: «Έχει συμβόλαιο. Δεν υπαρχή κάτι. Είναι κανονικά στην ομάδα όπως είναι κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο θα είναι εδώ και  του χρόνου. Όπως είπα, αν έρθει πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη, εμείς θα την εξετάσουμε και θα αποφασίσουμε».

Για τα εισιτήρια διαρκείας και τον στόχο: «Θα απευθυνθούμε πολύ σύντομα στον κόσμο για αυτό το κομμάτι. Σίγουρα ο στόχος θα είναι αρκετά ψηλός. Είμαστε σε διαδικασία σχεδιασμού της όλης καμπάνιας. Θεωρώ ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Νιώθουμε τη στήριξη του».

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy